Show

Komentari 121

Nova ljubav? Pinčić na svadbi Jelene Veljače snimili s bivšim dečkom Ivane Paradžiković...

Nova ljubav? Pinčić na svadbi Jelene Veljače snimili s bivšim dečkom Ivane Paradžiković...

Pinčić nije jedina gošća koja je uranila na vjenčanje, uz nju se tu našao i zgodan crnokosi muškarac. Na forumima su ubrzo krenule rasprave o identitetu muškarca i mogućoj novoj vezi poznate voditeljice

Jedna od prvih koji su stigli na vjenčanje Jelene Veljače bila je njezina prijateljica Doris Pinčić. Ne čudi kako je Doris došla među prvima jer su njih dvije vrlo bliske, upoznale su se za vrijeme snimanja serije 'Larin izbor' još 2011. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Doris nije jedina gošća koja je uranila na vjenčanje, uz nju se tu našao i zgodan crnokosi muškarac.

Naime, Doris se nakon rastave od glazbenika Borisa Rogoznice u javnosti još nikada nije pojavila u muškom društvu.

Doris i Boris u lipnju prošle godine potvrdili su sumnje o razvodu. Tada su na Instagramu oboje objavili kako već neko vrijeme nisu u braku, no i kako su bez obzira na to ostali u prijateljskim odnosima.

- U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće, jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričali, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji. Molimo sve da to poštuju, hvala svima na razumijevanju – objavila je tada Doris.

Kada je Veljača objavila njihovu fotografiju u Instagram priči, mnogi su se zapitali tko je muškarac u društvu Doris Pinčić.

Ubrzo su obožavatelji pokrenuli šuškanja o novoj ljubavi ove voditeljice. Moguće je kako se radi samo o novom poslovnom partneru, no to nije spriječilo lavine rasprava na forumima.

Gospodin koji sjedi uz Doris je Jan Štedul, dugogodišnji televizijski producent.

Jan je javnosti poznatiji zbog ljubavnih veza koje je imao s Ivanom Paradžiković i Helenom Štedul. Naime, s bivšom voditeljicom emisije 'Provjereno' ima sina, a s PR agenticom dobio je dvoje djece.

Radio je na mnogim emisijama poput 'Big Brothera', a trenutno surađuje s Doris na njezinim audio vizualnim projektima. Te projekte Pinčić proizvodi u sklopu svoje firme DPR.