To je to što me zanima!

Veljača ponovno ljubi: Glumicu osvojio bivši Kolindin savjetnik

Jelena je prethodno bila u braku s Jankom Popovićem Volarićem i Draženom Čučekom. U nedavnom intervjuu za Miss7 priznala je kako joj je prekid bio iskustvo koje ne želi ponoviti
Vidi originalni članak

Glumica Jelena Veljača (39), iza sebe ima dva propala braka, a sada ponovno ljubi. Story piše kako je već neko vrijeme u vezi s bivšim savjetnikom Kolinde Grabar Kitarović (52), Vitom Turšićem. Prošli tjedan snimili su ih u centru Zagreba. Par je bio u kafiću, a Vito se prije odlaska nagnuo prema Jeleni i poljubio je nježno u usta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Turšić je inače bio član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja, predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku, a prije no što je bio savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović, bio je savjetnik i Ive Josipovića (63). Bio je direktor tvrtke Stampedo, a godine 2005. pokrenuo je muški časopis FHM.

Veljača je prethodno bila u braku s glumcem Jankom Popovićem Volarićem (40) i glumcem Draženom Čučekom (50) s kojim ima kći Lenu Mišu Kristijanu (4). U nedavnom intervjuu za Miss7 priznala je kako joj je prekid bio iskustvo koje ne želi ponoviti.

- Razvod je uvijek velika trauma. To je gubitak ljubavi. Onaj službeni pečat da je stvarno kraj za mene je bio srceparajući - ispričala je Jelena. 

Otkrila je kako do razvoda nije došlo zbog treće osobe ili nekog vida zlostavljanja, nego zbog nepremostivih razlika. 

-  I Janko i Dražen su genijalni frajeri i još ih volim na neki način. Ta ljubav i dalje postoji u nekom paralelnom svemiru - priznala je glumica. Na treći brak je spremna, ali samo pod jednim uvjetom. Naravno, onim da ljubav s tom osobom traje zauvijek.

SPREMNA ZA NOVI BRAK Veljača: 'Još volim svoje bivše muževe, i Dražena i Janka...'

Prije dvije godine Jelena je ušla u vezu s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom, a prekinuli su u ožujku ove godine. Informaciju o prekidu Jelena tada nije potvrdila, ali ni demantirala, no Story piše kako su ostali u jako dobrim odnosima.

 

Idi na 24sata

Komentari 156

  • tihomir29 23.09.2020.

    Čekaj, kad se Februarka vratila iz onog svog najdražeg grada gdje se jedino osjeća kao doma, Beograda? I zašto? I kad ide natrag? Ima i tamo žena kojima treba borba za njihova prava.. 🙄

  • JohnnyBravo 18.09.2020.

    Savjetnik za što? Uhljeb klasični. Super su par, neradnici...

  • 17.09.2020.

    spisateljica,ko i nives,mada je nives malo :pametnija:

Komentiraj...
Vidi sve komentare