To je to što me zanima!

Venus prekinula vezu s dečkom milijunašem: 'Ne želi djecu...'

Bili su zajedno dvije godine i sada su prekinuli, ali ne zato što ne vole jedno drugo. Vole se i još uvijek su prijatelji, izjavio je bliski izvor para
Vidi originalni članak

Američka tenisačica Venus Williams (39) nedavno je prekinula s dečkom Nickyjem Hammondom. Iako nije poznato koliko je par bio zajedno, Venus je Hammonda povela kao pratnju na vjenčanje sestre Serene (37) i mogula Alexis Ohaniana (36) koje se održalo u New Orleansu u studenom 2017. godine. 

Bliski izvor para tvrdi kako je glavni razlog prekida činjenica da je Venus 12 godina starija od Hammonda te je htjela osnovati obitelj i posvetiti se majčinstvu, što se ne uklapa u njegove životne planove. 

- Bili su zajedno dvije godine i sada su prekinuli, ali ne zato što ne vole jedno drugo. Vole se i još uvijek su prijatelji - izjavio je bliski izvor para. No, osim posvećenosti majčinstvu, šuška se kako je Venus dosta. 

- Nema to veze s činjenicom da Venus želi postati majka. Njihova veza je jednostavno došla kraju i to je to - samo su neki od komentara. Hammond je navodno prošlog ljeta Venus kupio prsten, no predstavio ga je kao 'prsten prijateljstva', a ne 'zaručnički prsten'. 

- Imamo čvrstu predanost jedno drugom kako bismo naš odnos održali privatnim - izjavio je Hammond jednom prilikom. Inače, Hammondu je majka bogata nasljednica Dana Hammond, a obitelj je u svojem vlasništvu držala časopise 'Seventeen' i 'TV Guide'. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tomo100brt 24.06.2019.

    Kad dođe odgovornost i obaveza, većina bježi glavom bez obzira.

  • 23.06.2019.

    ne zeli obaveze

  • burky1990 23.06.2019.

    Vec sam se zabrinuo. Dobro pa imam 24 sata pa ove bitne stvati saznam

Komentiraj...
Vidi sve komentare