To je to što me zanima!

Vergara i Nick otkazali zaruke: Imali smo jako puno problema

Par se zaručio 2012. godine, a još u veljači Sofia je priznala da nemaju nikakvih planova ni točan datum vjenčanja. Zbog poslovnih obaveza rijetko su se viđali
Vidi originalni članak

Nije da nekoga treba biti briga, ali kako bih izbjegla novinarska pitanja i dramu u medijima, odlučila sam sama objaviti i potvrditi da nismo više u vezi, Sofia Vergara (41) sama je s obožavateljima na društvenoj mreži podijelila da je prekinula vezu s Nickom Loebom, vlasnikom tvrtke za proizvodnju brze hrane. Par je često prekidao i mirio se. 

- Pokušavali smo pronaći način da više vremena provodimo zajedno, no zbog brojnih poslovnih obaveza, to nam nije uspjelo. Postajalo je sve gore i gore, a to nam više nije bilo zabavno. Ostali smo u dobrim odnosima, ali smatramo da je ova odluka najbolja za oboje - zaključila je zvijezda serije 'Moderna obitelj'. 

Par se zaručio 2012. godine, a još u veljači Sofia je priznala da nemaju nikakvih planova ni točan datum vjenčanja. Glumica iz braka s Joeom Gonzalezom ima sina Manola (21). 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • deniman 25.05.2014.

    možda se nije htio oženiti sa ženom koja je rekla " zašto je loše imati pen.s u ustima" pa je čovjek pomislio da nema samo njegov nego i nečiji drugi

  • triangle 24.05.2014.

    A jbg...kad ne ide ne ide...bolje neg da su se već oženili pa rastajali...Kimica bu u njenim godinama već peti nalupala

  • kung fu panda 24.05.2014.

    prezgodna žena nesretna u ljubavi ,šteta

Komentiraj...
Vidi sve komentare