To je to što me zanima!

Vergara pokazala fotku u badiću staru 30 godina: 'I dalje si top'

Sofia je u mladosti bila predmet žudnje mnogih muškaraca, a ništa se nije promijenilo ni danas. Vitki stas i egzotično latino lice po mnogima je ono što je i danas čini privlačnom
Vidi originalni članak

Njezini obožavatelji često joj poručuju kako danas izgleda i bolje, no glumica Sofia Vergara (48) ponosno pokazuje svoje fotografije nastale devedesetih godina, kada je žarila i palila scenom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zadnjom fotografijom koju je objavila na Instagramu zagolicala je maštu svojih pratitelja. Podijelila je fotografiju koja je nastala u Miamiju prije tridesetak godina.

Sofia je zauzela izazovnu pozu, a odjenula je crni bikini kojim je istaknula bujne obline. Zavodljivo je gledala prema kamera, a duga kosa padala joj je niz ramena i leđa. 

- Najljepša si žena. I dalje tako izgledaš, možda čak i bolje. Kraljica, i dalje si top - pisali su joj pratitelji u komentarima.

Latino zavodnica postala je poznata zahvaljujući svojim oblinama. Danas je jedna od najplaćenijih glumica.

PRISJETILA SE SNIMANJA Sofia Vergara je pozirala gola

Sofia je u mladosti bila predmet žudnje mnogih muškaraca, a ništa se nije promijenilo ni danas. Vitki stas i egzotično latino lice po mnogima je ono što je i danas čini privlačnom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • @f@nky 28.02.2021.

    ooOOOooOOooo..bomba..;-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare