To je to što me zanima!

Vergara zavodi starim fotkama: Jedva prekrila škakljive dijelove

Latino zavodnica postala je poznata zahvaljujući svojim oblinama. Danas je jedna od najplaćenijih glumica. Na društvenim mrežama nerijetko se prisjeća snimanja iz prošlosti
Vidi originalni članak

Atraktivna glumica Sofía Vergara (48) godinama žari i pali scenom. Obožavatelji je nerijetko hvale na račun izgleda, a mnogi ne mogu vjerovati kako se opako približava pedesetoj. 

POGLEDAJTE VIDEO: Vergara objavila fotke iz 90-ih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Latino zavodnica postala je poznata zahvaljujući svojim oblinama. Danas je jedna od najplaćenijih glumica. Na društvenim mrežama nerijetko se prisjeća snimanja iz prošlosti i dijeli nezaboravne fotografije iz devedesetih. 

Posljednjom objavom raspametila je pratitelje. Na fotografiji starijoj od 30 godina pozirala je u minijaturnom kupaćem kostimu. Na strateškim dijelovima ušiveno je nekoliko cvjetova tratinčice. Za potrebe snimanja Vergara je svojedobno stala pod mlaz vode.

Sofia je u mladosti bila predmet žudnje mnogih muškaraca, a ništa se nije promijenilo ni danas. Vitki stas i egzotično latino lice po mnogima je ono što je i danas čini privlačnom.

POZIRALA U BADIĆIMA Vergara je očarala: 'Pa kako je moguće da ti imaš 48 godina?'

No Vergaru nekad nisu toliko obasipali komentarima. Na početku karijere morala se puno dokazivati.  Tada su je svi doživljavali kao 'ispraznu' ljepoticu. No uspjela je u svojim naumima i postala uspješna. 

POGLEDAJTE ČETVRTU EPIZODU 'FIRME' I KOMENTIRAJTE JER MOŽETE OSVOJITI VRIJEDNE NAGRADE:

Idi na 24sata

Komentari 17

  • x00x 14.11.2020.

    kaj je samo na tim mjestima skakljiva???

  • _Varešak_ 14.11.2020.

    Sada je osrednja čipka.

  • iiiih 14.11.2020.

    Jel se nije skinula nives ili bacicka pa se vratite na ovu? 😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare