To je to što me zanima!

Veseli Grdović konačno pred zagrebačkom publikom!

Legendarni zadarski glazbenik i miljenik publike - Mladen Grdović najavljuje koncert u zagrebačkom klubu H2O!
Vidi originalni članak

Popularni veseljak ovog će petka, 27. ožujka zapjevati dobro poznate hitove 'Oči boje lavande', 'Nije u šoldima sve', 'Sve za ljubav', 'Bila košulja', 'Bacit ću mandolinu' i brojne druge. Mladena smo zatekli na snimanju nove pjesme 'Dva goluba' na kojoj radi u suradnji s glazbenicom Ivanom Kovač, a veseli Zadranin koji diže prašinu gdje god se pojavi, obećao je da će posljednji vikend ožujka zagrebačkoj publici učiniti nezaboravnim. 

- Puno vremena boravim izvan Hrvatske, tako da se iznimno veselim nastupu u našem Zagrebu u kojem nisam imao prilike nastupiti već neko vrijeme. Od brojnih prijatelja čuo sam sve najbolje o klubu H2O i veselim se gostovanju u jednom od omiljenih zagrebačkih klubova. Pripremam veliku feštu u svom stilu i pozivam sve da mi se pridruže u petak - izjavio je Mladen Grdović. 

Uz koncert jednog od najpopularnijih hrvatskih zabavljača, uzbudljivi početak vikenda upotpunit će atraktivna scenografija, vrhunski vizualni efekti i ljubazno osoblje koji iz vikenda u vikend iznova potvrđuju zavidan status kluba H2O kao jedne od najpopularnijih zagrebačkih clubbing destinacija.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • KaĿea 26.03.2015.

    Moram reći klincima da preko vikenda nema van. Bilo bi dobro da ga u Zagreb doveze policija, kad iz proračuna plačamo svakakve gluposti, možemo i to.

  • _l_ 26.03.2015.

    u tom se klubu samo H2O pije

  • GIRL_1 25.03.2015.

    običan pijanac i nista vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare