To je to što me zanima!

Veseli je što mladi znaju riječi, Vlatka predstavila novi 'Metak'

Za svoj najveći hit u karijeri pjevačica je snimila novu verziju koju je napravio Boris Đurđević. Vlatku hvata nostalgija kada pogleda spot koji je snimila ljetos na Zrću
Vidi originalni članak

Veseli me kad vidim da mlađe generacije znaju riječi pjesme 'Metak', rekla je Vlatka Pokos (44). Pjevačica je izjavila kako joj se 1994. kad je pjesma nastala odmah svidjela i da je u to vrijeme bila je najpopularnija među vojnicima.

- Tekst je bio provokativan, ali nisam u tome vidjela problem, već dobru zafrkanciju - kaže pjevačica. Za svoj najveći hit u karijeri snimila je novu verziju koju je napravio Boris Đurđević (41,) a pjesmu i spot je predstavila u KiK Textilienu u Savskoj ulici.

Petar Glebov/Pixsell

Pjevačicu su došle podržati njezine prijateljice Matija Vuica (56) i Sandra Bagarić (40) te Neven Ciganović (44) kojima se nova verzija pjesme jako sviđa. 

- Kad pogledam spot za 'Metak' kojeg sam ljetos snimila na Zrću uhvati me nostalgija - kaže pjevačica i dodaje kako je hvata nostalgija i kad se sjeti dance vremena. 

- Prije 15 godina nekako je bilo više druženja između glazbenika - kaže Pokos. 

Petar Glebov/Pixsell

Vlatku, koja je KiK-ovo zaštitno lice za Hrvatsku, tako veseli ponovno nastupanje i druženje s pjevačicama Emilijom Kokić (46) i Ivanom Banfić (45).

Idi na 24sata

Komentari 18

  • klarama 27.11.2014.

    Ako u ovih 20 godina nije mogla smislit novu pjesmu, bolje da nije prepjevavala ni ovu

  • krumy 27.11.2014.

    Ova Bagaricka koja pojma.nema o poslu koji radi je valjda NAJVECI NARCIS U DRZAVI,to svijet nije vidio!!!!

  • vikica27 26.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare