To je to što me zanima!

Veselo društvo hit mjuzikla Footloose stiže u Zadar

Ljubitelji vrhunskog mjuzikla imat će priliku pod vedrim nebom uživati u domaćem hit mjuziklu Footloose na zadarskom Forumu 05. kolovoza u 21.30 sati
Vidi originalni članak

Nakon tri spektakularne zagrebačke sezone senzacionalni glazbeni i plesni spektakl Footloose kreće na svoju ljetnu turneju. Maja Šuput, Mario Valentić, Damir Kedžo, Bojan Jambrošić i Nikola Milat predvode sjajan ansambl glumačkih i glazbenih zvijezda koji će u nadolazećim ljetnim mjesecima zabavljati posjetitelje diljem hrvatske obale. Jedinstvena izvedba svjetske uspješnice na Forumu u Zadru očekuje nas 05. kolovoza od 21.30 sati.

Mladi izvođači, talentirani pjevači, glumci i plesači, do sada su oduševili desetke tisuća gledatelja te uz sjajnu koreografiju, raskošnu rasvjetu, šarene kostime, odlično pjevanje i uvježbanost ansambla zajamčili pravi broadwayski doživljaj.

„Iznimno se veselim našem Footloose ljetnom maturalcu. Jedva čekam nastupiti u Zadru i blizu mora na otvorenom doživjeti mjuzikl na potpuno novi način.“- otkrio je glazbenik i glumac Damir Kedžo. 

Sjajna glumačka postava, vrhunska scenografija te plesni pokreti koji ostavljaju bez daha samo su dio spektakularne ljubavne priče koja nas uskoro očekuje u Zadru, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto pod zvjezdanim nebom zadarskog Foruma. 

Ulaznice za izvedbu na zadarskom Forumu, 05. kolovoza 2014. od 21.30 sati mogu se kupiti u u sustavu ulaznice.hr. po pretprodajnoj cijeni od 80 (dječje), 130 i 150 kuna te na dan izvedbe po cijeni od 100 (dječje), 150 ili 170 kuna.

Više informacija o glazbenom i plesnom spektaklu Footloose možete pronaći na adresi www.footloose.com

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare