To je to što me zanima!

Veselo: Nela i Ornela proslavile rođendane na setu 'Prave žene'

Nema ljepšeg iznenađenja od onog kada te prijatelji iznenade za rođendan, a upravo to se dogodilo zvijezdama serije 'Prava žena' koje su rođendane proslavile u pauzi snimanja
Vidi originalni članak

Za Nelu Kocsis i Ornelu Višticu novi je radni tjedan na setu RTL-ove serije 'Prava žena' započeo -iznenađenjem! Glumice, koje su ovaj vikend slavile rođendan, ekipa sa seta iznenadila je tortama na kojima su figurice njihovih likova – Sande i Silve.

Nema ljepšeg iznenađenja od onog kada te prijatelji iznenade za rođendan, pa makar i na radnom mjestu' Upravo to se dogodilo zvijezdama serije 'Prava žena', Neli i Orneli koje su rođendane proslavile u pauzi snimanja. Kolege glumci dočekali su ih uz pjesmu i čestitke, ali i tortama sa zanimljivim detaljima.

Na upit je li ove godine zaželjela više vremena za sebe, a manje poslovnih angažmana, Nela odlučno odgovara kako ne može odbiti dobru ponudu za nekom novom ulogom, bez obzira radi li se o onoj na kazalištu, na filmskom platnu ili televizijskom ekranu.

- Mi glumci ne možemo odoljeti dobro napisanom liku. Uloga Sande u 'Pravoj ženi' i kazališne predstave uzele su maha, a na sebe sam uzela previše obveza. No, ako čovjek radi posao koji voli, sve se uspije izorganizirati -  priznaje Osječka glumica koja je upravo na svoj 46. rođendan snimala scenu zabave, pa ga je na setu i prigodno proslavila uz balone, pjesmu i ples s kolegama i kolegicama iz serije.

I Ornela je svoj 27. rođendan obilježila tumulom i pjesmom. U nedjelju su se njezin prijatelji okupili u dvorištu njezinih susjeda, koji su Orneli u čast ispekli janje.

- Imam najbolje susjede na svijetu! Upravo su oni na sebe preuzeli organizaciju cijele rođendanske fešte. Ispekli su i janje za moje društvo, a zajedno smo feštali do jutra! Na meni je bilo samo da uživam… - otkriva Ornela, dodajući kako je za rođendan zaželjela puno zdravlja i sreće, ne samo sebi, već svim dragim ljudima koji je okružuju.

Nakon proslave oba rođendana, Nela i Ornela vratile su se svakodnevnici i odradili ostatak snimanja
scena na setu serije ';Prava žena', koju gledatelji imaju priliku gledati svake večeri od ponedjeljka do
petka u 20 sati na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • vrh 19.09.2016.

    takve mlade dame ne možeš ne podržavati

  • GuŠP09 19.09.2016.

    Lepo

  • kamen1983 19.09.2016.

    El ovo brena

Komentiraj...
Vidi sve komentare