To je to što me zanima!

Veteran Domovinskog rata je postao mladoženja u 64-oj...

Imao sam veliku tremu zbog iščekivanja. Nisam znao što da radim, što ću vidjeti, što ću reći... Nervoza i nelagoda su bile prisutne, ali sve je to prošlo kada je stigla moja draga, kaže Milan koji je ujedno veliki romantik
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakGledatelji o 'Braku na prvu': Zanimljivije je gledati u travu

Kad sam se prijavljivao u show, pomislio sam: ‘Pa ti se sam nisi uspio oženiti 63 godine, možda ti ovi mogu pomoći’, priča to Milan Tokić, “mladoženja” iz showa “Brak na prvu”... On je prošloga tjedna u showu izrekao sudbonosno “da” partnerici Gordani Gašparić, s kojom je, kaže, jako zadovoljan na početku.

- Imao sam veliku tremu zbog iščekivanja. Nisam znao što da radim, što ću vidjeti, što ću reći... Nervoza i nelagoda su bile prisutne, ali sve je to prošlo kada je stigla moja draga - kaže veteran Domovinskog rata, koji je ujedno veliki romantik.

- Više puta u životu sam doživio ljubav na prvi pogled. Čovjek se nađe u situaciji kada samo ugleda ženu i zna. Iako je prošlo puno godina od trenutka kada mi se to zadnji put dogodilo, očekivao sam da mi se isti osjećaj probudi i u showu. I zadovoljan sam onime što sam vidio u Gordani - priznaje Milan, koji brak opisuje kao “apsolutno povjerenje, kompromis i ljubav”.

ZASAD NISU ZADOVOLJNI Gledatelji o 'Braku na prvu': Zanimljivije je gledati u travu

Zanimalo je onda ljude kakav je to Milan kad su u pitanju svađice u vezama...

- Ja obično nisam neka svađalica i zlopamtilo, često u vezama imamo različita mišljenja, ali osobe se jednostavno moraju shvatiti, iskomunicirati problem i riješiti ga. Jednostavno prihvatimo drugu osobu i idemo dalje, ispravimo što se može i trudimo se da što manje griješimo - dodaje simpatični Milan, koji je, eto, u 64. godini ušao u brak. Pa makar i televizijski.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Liliana_1 25.03.2020.

    On treba izmršaviti

  • Liliana_1 24.03.2020.

    Žena je previše kruta i stroga, tipično za purgerice i za žene markantnog lica. Fizionomija ne vara, a on školski primjer dobrice.

  • Liliana_1 23.03.2020.

    Nadrapao je ovaj sa ovom, već mu spočitava podignutu dasku na wc-u, ručnik na podu.. Nema ona taktiku, čovjek je živio sam, treba mu vremena da se privikne na suživot, neka zeznuta baba. Ta bu kvocala non stop, znam taj tip žene kaj komandiraju, zato je i radtavljena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare