To je to što me zanima!

Veza? Radeljak i Kaliopi se sve češće druže i upoznala je Lanu

Zagrebačkog poduzetnika i balkansku pop zvijezdu prvi put su snimili nedavno u jednom zagrebačkom klubu. Kaliopi, kao ni Dikan, nije htjela definirati njihov odnos
Vidi originalni članak

Da su se zbližili i uživaju u međusobnom društvu, vidjelo se na predstavljanju Kaliopina albuma u Zagrebu. Nakon što se na Fashion Weeku družila s Dikanovom kćeri Lanom (13), gradskim kuloarima proširila se vijest da su pjevačica i Radeljak započeli romansu.

- Nemam komentara - rekla nam je makedonska pjevačica kad smo je pitali je li joj Josip Radeljak (70) samo prijatelj ili je na pomolu nova ljubav.

Kaliopi (46), koja se prije dvije godine rastala od drugog, 13 godina mlađeg supruga, glumca Vasila Zafirčeva, kao ni Dikan, nije htjela definirati njihov odnos.

- Neću vam ništa reći - odbrusio je Radeljak i prekinuo telefonsku vezu.

Zagrebačkog poduzetnika i balkansku pop zvijezdu prvi put su snimili nedavno zajedno u zagrebačkom klubu. Kaliopi je ondje predstavljala album koji je snimila s prvim mužem Romeom Grillom. Samo dva tjedna poslije Makedonka se vratila u Hrvatsku. Na završnoj večeri Dreft Fashion Weeka pozirala je s Radeljakovom kćeri Lanom, jedinicom pokojne glumice Ene Begović. Prijatelji kažu da ih veže iskreno prijateljstvo, ali da među njima postoji nešto više, nitko nije htio potvrditi. Kaliopi iza sebe ima dva propala braka. S prvim suprugom Grillom ima 21-godišnjeg sina Paca, koji je poslije razvoda ostao živjeti u Švicarskoj. 


Pjevačica je nedavno izjavila da je spremna za treći brak. Radeljak je proljetos prekinuo dugogodišnju vezu s glumicom Dolores Lambašom (32). Osim s pokojnom Begović, Dikan je bio u braku s glumicom Desankom Bebom Lončar (70) te pjevačicom i voditeljicom Vlatkom Pokos (43).

Idi na 24sata

Komentari 157

  • yocko 22.06.2013.

    Stari lisac,ima nosinu za komade,pa ponešto zarade i u apoteci na vijagri..

  • matija gubec 55 22.06.2013.

    Radeljak što se ne upucava Rambovoj mami taman su tih godina.

  • zeljkic 21.06.2013.

    našla krpa zakrpu, jadno dijete i što očekivati uskoro kad odraste, big dady joj zvijezda vodilja......

Komentiraj...
Vidi sve komentare