Obavijesti

Show

Komentari 157

Veza? Radeljak i Kaliopi se sve češće druže i upoznala je Lanu

Zagrebačkog poduzetnika i balkansku pop zvijezdu prvi put su snimili nedavno u jednom zagrebačkom klubu. Kaliopi, kao ni Dikan, nije htjela definirati njihov odnos

VIDEO

Da su se zbližili i uživaju u međusobnom društvu, vidjelo se na predstavljanju Kaliopina albuma u Zagrebu. Nakon što se na Fashion Weeku družila s Dikanovom kćeri Lanom (13), gradskim kuloarima proširila se vijest da su pjevačica i Radeljak započeli romansu.

- Nemam komentara - rekla nam je makedonska pjevačica kad smo je pitali je li joj Josip Radeljak (70) samo prijatelj ili je na pomolu nova ljubav.

Kaliopi (46), koja se prije dvije godine rastala od drugog, 13 godina mlađeg supruga, glumca Vasila Zafirčeva, kao ni Dikan, nije htjela definirati njihov odnos.

- Neću vam ništa reći - odbrusio je Radeljak i prekinuo telefonsku vezu.

Zagrebačkog poduzetnika i balkansku pop zvijezdu prvi put su snimili nedavno zajedno u zagrebačkom klubu. Kaliopi je ondje predstavljala album koji je snimila s prvim mužem Romeom Grillom. Samo dva tjedna poslije Makedonka se vratila u Hrvatsku. Na završnoj večeri Dreft Fashion Weeka pozirala je s Radeljakovom kćeri Lanom, jedinicom pokojne glumice Ene Begović. Prijatelji kažu da ih veže iskreno prijateljstvo, ali da među njima postoji nešto više, nitko nije htio potvrditi. Kaliopi iza sebe ima dva propala braka. S prvim suprugom Grillom ima 21-godišnjeg sina Paca, koji je poslije razvoda ostao živjeti u Švicarskoj. 


Pjevačica je nedavno izjavila da je spremna za treći brak. Radeljak je proljetos prekinuo dugogodišnju vezu s glumicom Dolores Lambašom (32). Osim s pokojnom Begović, Dikan je bio u braku s glumicom Desankom Bebom Lončar (70) te pjevačicom i voditeljicom Vlatkom Pokos (43).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 157
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu