To je to što me zanima!

Vicko se pohvalio: S hodalicom sam napravio prvih 50 metara

Prijatelji su ga u komentarima ohrabrivali i davali poticaj da se bori kako bi ponovno bio u formi u kojoj je bio prije. Vicković je aktivan na društvenim mrežama i redovito obavještava prijatelje o svom stanju
Vidi originalni članak

Popularni radijski voditelj Trpimir Vicković Vicko sredinom prosinca završio je u bolnici zbog korona virusa. Oporavak je bio dugotrajan, a dijabetes i Covid-19 virus prikovali su ga za krevet u KB Dubrava. Pustili su ga iz bolnice prije nekoliko dana te se oglasio s liječenja u toplicama.

- Ljudi moji, ma je li to moguće?! O, da, i te kako je moguće. Covid virus je opaka beštija koja ne bira gdje će, koga i kako, nego kada uđe u organizam samo razara ako nađe slabu točku ili više njih, moje mišljenje laika oboljelog. Zdravi i snažni prolaze bez posljedica, barem vidljivih i opasnih po zdravlje, no oni slabog zdravlja ili nečeg što imaju već bolesno, virus čini da se mnogi procesi ubrzaju ili pak posljedice da budu loše - rekao je prije nekoliko dana.

Sada je poručio kako napreduje te da je uz pomoć hodalice prešao 50 metara. 

Prijatelji su ga u komentarima ohrabrivali i davali poticaj da se bori kako bi ponovno bio u formi u kojoj je bio prije. 

DRAMA RADIJSKOG VODITELJA Vicko je prikovan uz krevet: 'Nadam se da ću opet hodati'

- Mic po mic, korak po korak, metar po meter, i brzo će biti kilometri u nogama - pisali su. Trpimir se već 26 godina bori s dijabetesom, a sredinom listopada je zbog srčanih problema završio u bolnici KB Sveti Duh. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 27.01.2021.

    Neznam gdje je zaradio koronu, ali znam gdje je zaradio dijabetes. Ratište zap. Slavonija, bili smo zajedno, ali ja nemam dijabetes ni koronu ali zaradio sam dva stenta.

  • cjelodnevni svemir 27.01.2021.

    Gosponu Vicku želim oporavak.Jedva čekam ponovoone emisije s mišljenjima gledalaca.Primjerice:da li jeKolinda samo lijepa ili je i prekrasna?I tome slično...

  • _Nostradamus_ 27.01.2021.

    Kad počinju treninzi skoka s motkom? Naravno sa maskom i CIJEPI SE majicom???

Komentiraj...
Vidi sve komentare