To je to što me zanima!

Victoria Beckham poklonila je mužu dres omraženog kluba

Supruga umirovljenog nogometaša Davida Beckhama, Victoria, odlučila se našaliti s njim. Poklonila mu je dres koji ne pripada Manchester Unitedu gdje je David igrao, već Manchester Cityu, konkurentskom klubu.
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama Victoria Beckham (45) objavila je fotografiju iznenađenja koje je pripredila suprugu Davidu (44). Naime, supruga jednog od najslavnijih sportaša svijeta odlučila se našaliti s njim pa mu je poklonila plavi dres s brojem sedam, baš kakav je David nosio tijekom višegodišnje karijere u Manchester Unitedu. 

Ipak, poklonjeni dres ne pripada Davidovom bivšem klubu, Unitedu, već Manchester Cityu, omraženom, konkurentskom klubu iz istog grada. Uz to, iznad broja na dresu ne piše 'David', već 'Dave', što je nadimak koji ovaj bivši nogometaš nikako ne voli. 

U odabiru poklona sudjelovala su i djeca Beckhamovih, Cruz (14), Romeo (16) i Harper Seven (7), a Victoria je na društvenim mrežama objavila fotografiju dara kojim je počastila supruga, ali i zajedničku obiteljsku fotografiju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • It's kišing 23.06.2019.

    Je li original ili dupljak...

  • 22.06.2019.

    nesto je ostario ovaj Beckham, izgleda kao da ima 54 a ne 44 godine

  • 22.06.2019.

    city je uspješniji od uniteda zadnjih 10 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare