To je to što me zanima!

Victoria Beckham već peti put na naslovnici Voguea

Victoria je već godinama prijateljica s urednicom Voguea Annom Wintour. Posh je svjesna da su je u modnoj industriji već prihvatili kao dizajnericu
Vidi originalni članak

Victoria Beckham (36) krasi naslovnicu turskog izdanja časopisa Vogue na kojoj pozira u seksi crnoj haljini sa resicama i cipelama s visokom potpeticom. Ovo je peti put da je supruga Davida Beckhama osvanula na naslovnici časopisa Vogue. Ranije je krasila naslovnice britanskog, njemačkog, indijskog i ruskog izdanja. Zajedno sa suprugom našla se na naslovnici američkog magazina 2003. godine kao i sa svojim bivšim kolegicama iz grupe 'Spice Girls' na naslovnici američkog izdanja iz 1998.. Victoria je već godinama prijateljica s urednicom Voguea Annom Wintour. Kaže da je svjesna kako se toliko puta našla na naslovnicama tog časopisa jer je ljudi smatraju ozbiljnom dizajnericom u modnoj industriji.
- Bila sam na naslovnicama Voguea i priznata sam u modnoj industriji - izjavila je Victoria. U Vogueu pozira u kreacijama turskih dizajnera, donjem rublju, kupaćim kostimima i haljinama. Iskoristila je priliku da pokaže i nešto iz svoje kolekcije za sezonu jesen/zima 2010.. Posh trenutačno priprema vlastitu modnu kolekciju, koju će u rujnu ove godine prikazati na New York Fashion Weeku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gucica 27.07.2010.

    Svaka joj čast, sposobna žena!

  • Nemam posao godinama 27.07.2010.

    glupaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare