To je to što me zanima!

Victoria otkrila detalje: 'David je obdaren, volimo seksi igrice'

Golem je. Ogroman. Da ja tako izgledam, hodala bih ulicom u gaćicama. Ponosna sam što David i ja imamo odličan seksualni život, ispričala je Victoria bez dlake na jeziku
Vidi originalni članak

Modna dizajnerica Victoria Beckham (45) ne skriva privatni život od javnosti, tako nije nikad se ustručavala ni otkriti intimne detalje iz ljubavnog života s Davidom (44), s kojim je već više od 20 godina u braku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno je ispričala kako su u prvom zajedničkom domu imali posebnu sobu za seksi igrice, koja je imala ogledalo na stropu.

- Postoji soba koja izgleda kao kurtizani budoar, sve je prekriveno leopard uzorkom, a na stropu ima ogledalo - ispričala je, dok im je soba u kojoj spavaju potpuna suprotnost.

Victoria je rekla i kako se često seksaju.

- Idem s Davidom svake noći u krevet, a bilo bi pogrešno da kažem da idemo spavati - kaže Victoria. Preferira biti gola, ali joj je David kupio i neku seksi odjeću koju nosi.

David je bio model za Armanijevo donje rublje, a tad je Victoria otkrila kako je obdaren. 

- Golem je. Ogroman. Da ja tako izgledam, hodala bih ulicom u gaćicama. Ponosna sam što David i ja imamo odličan seksualni život. On zaista ima velikog. Možete to vidjeti u reklami. Sve je to stvarno njegovo - rekla je tada, a David se samo nasmijao i složio s njom. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Idaho 22.04.2020.

    Musava Viki. Podsjeća me na jednu žensku s mog kata koju u ovih 14 godina nikad nisam vidila ni s nekom naznakom osmijeha. Samo joj fali metla ka prijevozno sredstvo.

  • bolna_istina 22.04.2020.

    Obdaren jest financijski, zato ga se i držiš a kak je fizički obdaren? Gle one žene koje imaju stvarno obdarene muževe/ljubavnike te šute.... i stenjanju. Na nudističkoj plaži vidiš muškarce sa vatrogasnom mlaznicom između nogu ali njihove žene ne laprdaju okolo...nego se drže muža makar i nije bogat (financijski).

  • Pao i ustao. 22.04.2020.

    horor-film joj bolje pristaje s obzirom na njen izgled.

Komentiraj...
Vidi sve komentare