To je to što me zanima!

Svi su zurili u Viktorijine usne pune filera u popularnoj emisiji

Bivša 'Spajsica' dijelila je savjete za ljepotu, ali njezini obožavatelji koncentrirali su se samo na pomicanje njezinog lica i zgrozili se količinom filera koje je ubrizgala u usne
Vidi originalni članak

Victoria Beckham (47) gostovala je nedavno u showu 'Good Morning America' gdje je razgovarala o obitelji, savjetima za ljepotu i bivšem bendu Spice girls, ali njezini su se obožavatelji ipak koncentrirali na drugi detalj.

- Velika sam Victorijina obožavateljica, ali ovo što je napravila s usnama je ogromna šteta - napisala je jedna od korisnica Twittera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Victoria je gornju usnu vidno povećala, pa mnogi njezini obožavatelji smatraju da je ipak pretjerala. 

- Izgleda kao da ima alergijsku reakciju, zbilja ne znam zašto si ljudi upropaštavaju lice tako. Baš je dobro izgledala prije toga! 

Victoria i David Beckham (46) vlasnici su različitih tvrtki, a ona se najviše bavi savjetima za ljepotu i svojom kozmetičkom linijom. 

Beckham je za gostovanje odjenula žute trapez hlače, crvenu majicu ispod koje su se nazirali crni rukavi i visoke crne štikle. Victoria je razgovarala o podršci kojeg dobiva od svoga supruga Davida, ali i o ponovnom nastupu sa 'Spajsicama'.

RAJ ZA OČI Victoria Beckham napravila pomutnju fotografijom gole stražnjice Davida Beckhama

- Vrijeme s curama bilo je divno, zbilja sam uživala, no mislim da je nastupanje i pjevanje na pozornici definitivno iza mene - ispričala je.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 14.10.2021.

    Bar joj usne nisu žgoljave........

  • duduuusta 13.10.2021.

    Uhm koje usnice... gornje ili doljnje..?

Komentiraj...
Vidi sve komentare