To je to što me zanima!

Victorijinu anđelicu s najdužim nogama osudili: 'Premršava si'

Manekenka je prošetala u minijaturnom bikiniju, koji joj je istaknuo vitku liniju, ali njezini pratitelji imali su zamjerke njezin izgled. Čini se da im je mršavija nego ranije
Vidi originalni članak

Brazilska manekenka Izabel Goulart (36) ovih dana uživa na plaži Eden Rock na otoku St Barts. Tamo se, kako su paparazzi uočili, družila s prijateljima.

Victorijina anđelica prošetala je u minijaturnom bikiniju, koji je istaknuo njezinu vitku liniju. Goulart na društvenim mrežama često objavljuje golišave fotografije, ispod kojih joj obožavatelji pišu komplimente. Međutim, ispod najnovijih fotografija pisali su kako izgleda drugačije nego ranije. 

- Premršava si - osudili su je pratitelji.

Izabel, koju su inače prozvali anđelicom s najdužim nogama, jedna je od najuspješnijih manekenki svijeta. Visoka je 177 cm. No u djetinjstvu su je mnogo ismijavali, upravo zbog dugih nogu. Nosila je nadimak 'žirafa'. 

Prije nekoliko dana, na St Bartsu su s Izabel bile i manekenke Sara Sampaio (29), Jasmine Tookes (29) i Josephine Skriver (27). Na putovanje su povele dečke i prijatelje. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • LJEPOTICA 1 18.01.2021.

    Preeesavršena,model extra,dobro plaćen model,anđelica među najboljima,hot,hot...👠👠

  • Cirenac 09.01.2021.

    Triba je natjerati na meso.

  • jamesbond7777 09.01.2021.

    Malo se i udebljala od zadnjih godina 🙄🙄🙄😎👍👍😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare