To je to što me zanima!

Vida je raznježio obiteljskom fotografijom: 'Ostanite doma'

Nogometaš je ponosan na svoju suprugu Ivanu i sina Davida, s kojima često objavljuje zajedničke fotografije. Vrijeme tijekom izolacije provodi s njima i sve poziva da se pridržavaju pravila
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Vida se 'pohvalio' uspjehom supruge Ivane: Čestitam ljubavi

Izolaciju za vrijeme pandemije korona virusa nije izbjegao ni hrvatski nogometaš Domagoj Vida (30). Ove dane provodi sa svojom suprugom Ivanom (25) i sinom Davidom. Ne skriva koliko mu znače pa često dijeli fotografije s njima.

- Obitelj je sve - napisao je kratko u opis posljednje objavljene fotografije na Instagramu. Nogometaš je 'okinuo' selfie sa suprugom i sinom te poručio svojim obožavateljima da ostanu kod kuće i paze na sebe. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegova je objava raznježila obožavatelje pa su mu u komentarima poručili neka pazi na sebe i svoju obitelj u trenutnoj situaciji.

Osim što često pozira sa svojom obitelji, nogometaš često voli pohvaliti svoju suprugu. Ivana je početkom ožujka diplomirala, zbog čega je bio jako ponosan i pohvalio se na društvenim mrežama. 

- Čestitam ljubavi - napisao je Domagoj uz zajedničku fotografiju na kojoj poziraju uz tortu s diplomskom kapom i natpisom 'Bravo mama' pa izgleda da je Ivana studij ekonomije na ZŠEM-u privela kraju.

Inače, njih dvoje su se upoznali u noćnom klubu, a Vida je Ivanu osvojio iskrenošću, rekla je jednom prilikom bivša Kraljica Hrvatske. U braku su od 2017., a vjenčali su se u Umagu.

2015. su dobili sina Davida koji je postao prava zvijezda i miljenik navijača tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Domagoj Vida pokazao koliko voli ženu Ivanu: 'Moja kraljica'

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • liliana 11.04.2020.

    Prinčevi ne zamagljuju svoju djecu a naše zvijezde da,neobično.Nikad nisam vidjela da su lice skrivali djeci engleskog prijestolonasljednika.

  • 08.04.2020.

    Mene su raznježile senzualno-neodoljive labije njegove životne drugarice 🙃😁🙃

  • škver 08.04.2020.

    Ne bi takvu umjetnu da imam svu lovu ovoga svita. Više vridi meni moja sva prirodna od tisuće umjetnih .

Komentiraj...
Vidi sve komentare