Show

Komentari 58

Domagoj Vida pokazao koliko voli ženu Ivanu: 'Moja kraljica'

Domagoj Vida pokazao koliko voli ženu Ivanu: 'Moja kraljica'

Gospođa i gospodin Vida svoju su ljubavnu priču započeli u veljači 2013. godine. Tadašnja kraljica Hrvatske i mladi reprezentativac često su isticali kako su ludo zaljubljeni

Hrvatski nogometaš Domagoj Vida (30) i njegova Ivana (25) sa svojim obožavateljima često dijele fotografije s raznih putovanja. Domagoj se ne srami priznati koliko voli i cijeni svoju suprugu, a osim skupocjenim poklonima, 'počasti' ju i dirljivim opisima ispod fotografija. 

- Moja kraljica - napisao je Domagoj u opisu fotografije na kojoj pozira s Ivanom. U manje od 24 sata 'skupili' su više od 35 tisuća lajkova. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Bivša manekenka i trenutačni igrač turskog Bešiktaša vjenčali su se 2017. u Umagu, nakon četiri godine veze, a imaju sina Davida (4). Nedavno su kupili psića, a maleni čupavac zasigurno će Ivani i njihovom sinčiću uljepšavati dane dok Domagoja, zbog nogometnih obaveza, nema kod kuće.

Ivana i Domagoj Vida svoju su ljubavnu priču započeli u veljači 2013. godine. Tadašnja kraljica Hrvatske i mladi reprezentativac često su isticali kako su ludo zaljubljeni. Vida, koji je tada igrao za zagrebački Dinamo, odmah je dao naslutiti kako je Ivana ta koju će jednog dana odvesti do oltara, a potvrda je stigla nakon što je potpisao za ukrajinski Dinamo. U Kijev se tada s njime preselila i atraktivna Metkovka.

- To je moj najbolji prijatelj, moj muž, tata, moja ljubav, moj anđeo čuvar, moja vodilja, moje srce i moja duša, moja suza, sreća i bol, moja snaga, moj pravi put, moj uspon i moj pad, moj bećar, veseljak, moja svjetlost i moja tama, moj život, moj idol, heroj, moj ponos, moje sve!!! David je poseban plod jedne posebne i čiste ljubavi! Najponosnija žena na ovoj kugli zemaljskoj - rekla je Ivana o Domagoju jednom prilikom.

Domagoj voli iznenaditi svoju suprugu raznim poklonima. Tako je nedavno za svoju dragu odabrao neobičnu masku za iPhone XS Max. Napravljena je od čistog 24-karatnog zlata, a na njoj se nalazi lik Domagoja i njihovog sina Davida. 

- Mama, volimo te - piše na donjem dijelu maskice. Domagoj nije štedio na poklonu za Ivanu. Cijene ovakvih personaliziranih zlatnih maskica za iPhone XS Max kreću se oko 20 tisuća kuna. Ovo nije bio prvi put da Domagoj časti svoju Ivanu sa skupocjenim darovima. Početkom siječnja za njezin 25. rođendan kupio joj je Rolex na koji je ugravirao datum njezina rođenja.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci