To je to što me zanima!

VIDEO Albina ima čak 4 verzije pjesme, koja vam je najbolja?

Osim verzije pjesme s Dore - na engleskom jeziku s nekoliko stihova na hrvatskom te samo na hrvatskom jeziku, pjesmu 'Tick-Tock' Albina je snimila i samo na engleskom jeziku te u instrumentalu
Vidi originalni članak

Splićanka Albina Grčić (22) Hrvatsku će u svibnju predstavljati na Eurosongu u Nizozemskoj. Na Dori je pobijedila sa skladbom glazbenog producenta Branimira Mihaljevića (45) 'Tick-Tock', koja je na YouTube kanalu ubrzo stekla veliku popularnost. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjesma je na engleskom jeziku, a tekst je napisao producent Mix Cinnamon (19). Albinina pjesma s Dore na YouTubeu do sada je preslušana više od 600.000 puta. Jedan refren Albina je otpjevala na hrvatskom jeziku te oduševila publiku. 

S Mihaljevićem je snimila i verziju na hrvatskom jeziku, a na YouTubeu preslušana je više od 60.000 puta. Na internetu se pojavio i tekst pjesme.

Pjesma prevedena na hrvatski izazvala je raspravu među slušateljima, a neki su komentirali kako 'tick-tock' nisu preveli na hrvatski u 'tik-tak'.

Osim verzije s Dore - na engleskom jeziku s nekoliko stihova na hrvatskom te samo na hrvatskom jeziku, pjesmu 'Tick-Tock' Albina je snimila i samo na engleskom jeziku te u instrumentalu.

Još nije poznato s kojom će nas Albina predstavljati u Rotterdamu. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • neo.7 17.02.2021.

    nebi me cudilo daalbina zavrsi u top 3 na euroviziji...em zbog naziva pjesme tik tok jer je taj tik tok popularan i bas zbgo toga...nek ju otpjeva na ensgleski i to je to

  • Chmarizard 16.02.2021.

    Meni nevalja ni jedna verzija, al baš da moram birat nebi ni jednu odabrao. Poz

  • Unkonown_user 16.02.2021.

    Na engleskom moze proc ako predstavlja Englesku. Ako si iz faking HR i predstavljas svoju zemlju onda je valjda logicno i da pjevas na svom jeziku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare