To je to što me zanima!

VIDEO Dalaj Lama je dodirivao nogu Lady Gage na neprimjeren način: Koliko nisko može pasti?

Dalaj je sjedio pored Lady Gage, a zatim dodirnuo njezinu nogu kroz poderane traperice. U jednom trenutku je posegnuo i za drugom nogom, no glumica mu je maknula ruku
Vidi originalni članak

Ovih dana se društvenim mrežama proširila hit snimka u kojoj tibetanski vjerski lider Dalaj Lama (87) neprimjereno dodiruje kantautoricu i glumicu Lady Gagu (37) po nozi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dalaj je sjedio pored Lady Gage, a zatim dodirnuo njezinu nogu kroz poderane traperice. U jednom trenutku je posegnuo i za drugom nogom, no glumica mu je maknula ruku.

Ubrzo su se počele nizati brojne negativne reakcije u komentarima.

IZNENADILA POTEZOM Veliko GaGino srce: Fotograf na dodjeli Oscara pao, a pjevačica mu dala ruku i podignula ga

- 'Nemam više poštovanja prema njemu. Koliko nisko može pasti??? Sram ga bilo', 'Vjerojatno je planirao ovakve stvari raditi javno kako bi svi mislili da se samo igra. Perverznjak', 'Istina uvijek izađe na vidjelo' - samo su neki od komentara.

Podsjetimo, ovo nije njegov jedini neprimjeren potez. U hramu u Dharamshali u Indiji, Dalaj Lama je pozvao dječaka k sebi i pokazivajući na svoje obraze, rekao mu je 'prvo tu', nakon čega ga je dječak poljubio i zagrlio.

Dalaj Lama je zadržao dječaka i rekao: 'mislim i ovdje' i zatim ga poljubio u usta. Rekao mu je da i posiše njegov jezik, isplazivši jezik van. Dijete je brzo izvuklo svoj jezik i htjelo se maknuti, dok se Dalaj Lama smijao i vukao ga prema sebi, a publika se tome smijala. Ubrzo se video proširio internetom i izazvao brojne kritike.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Miške 18.04.2023.

    Norec, nije pravi.

  • 17.04.2023.

    Ono s djetetom je bilo uzas, a jos gora svjetina iza koja se gledajuci i zabavljala.

  • sanjakorać 17.04.2023.

    došo vrag po svoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare