To je to što me zanima!

VIDEO Izašao je trailer za novu dramu 'The Mother': U glavnoj ulozi našla se Jennifer Lopez

Jennifer donosi svoju legendarnu vještinu i preciznost u akcijske elemente, ali također donosi snagu dramske glumice i iskustvo majke, rekla je redateljica filma Niki Caro
Vidi originalni članak

Glumica Jennifer Lopez (53) u glavnoj je ulozi nove Netflixove drame 'The Mother'. Lopez glumi ubojicu koja izlazi iz skloništa kako bi zaštitila svoju kćer koju je bila prisiljena ostaviti zbog opasnog posla.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja sam ubojica, ali sam i majka. Umrijet ću štiteći je - rekla je glumica u objavljenom traileru.

Redateljica filma Niki Caro (56) izjavila je kako je od samog početka željela da Jennifer bude u glavnoj ulozi.

- Jedina stvar koja me iznenadila je da Jennifer nije bila junakinja akcijskih filmova tijekom cijele svoje karijere. Jennifer donosi svoju legendarnu vještinu i preciznost u akcijske elemente, ali također donosi snagu dramske glumice i iskustvo majke. Znala sam da je ona pravi odabir za tu ulogu - rekla je za magazin People. 

7 VAŽNIH KORAKA Jennifer Lopez otkrila vježbe kojima tijelo održava savršenim

Caro je dodala kako je željela stvoriti lik majke koja je spremna učiniti sve za svoje dijete, ali i sve to staviti u akcijski spektakl.

- Majke su često u filmovima dodaci drugim, zanimljivijim likovima. Ovaj put majka je u prvom planu. Imati Jennifer Lopez u glavnoj ulozi, na vrhuncu njene moći, dar je majkama i publici posvuda - rekla je Niki. 

Uz Jennifer Lopez, glumačku ekipu čine Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci i Gael Garcia Bernal, a film stiže 12. svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bree77 12.04.2023.

    Volim njezine filmove 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare