To je to što me zanima!

VIDEO: Pokupile smo nagrade i krenule u snježnu avanturu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ivona Kaselj i Kristina Paska oduševile su se već na početku svog putovanja kada su u Intersportu pokupile nove skije i kompletnu opremu za boravak na snijegu
Vidi originalni članak

U prvoj epizodi Party skijanja upoznajemo Ivonu i Kristinu te ih ispraćamo na njihovu snježnu avanturu u Kronplatz. Djevojke su na samom početku putovanja posjetile Intersport gdje su dobile nove skije i kompletnu opremu potrebnu za ugodni boravak na skijalištu. S obzirom da je Ivona 'vetaranka skijanja' dobila je profesionalne skije, a Kristina, koja se proglasila amaterkom, dobila je skije primjerene svojoj vještini.

Tu nije bio kraj iznenađenjima, već su odmah potom otišle i u predstavništvo Opela gdje su se 'upoznale' sa Opel Mokkom, automobilom s kojim su se 'otisnule' na putovanje iz snova. 

Nakon ugodnog putovanja, Ivona i Kristina stigle su u hotel Olympia u Kronplatzu. Odmah ih je dočekalo ljubazno osoblje koje ih je uputilo u njihovu sobu. Već prvi dan malo su razgledale mjesto i oduševile se njegovom ljepotom te zaključile kako je pred njima prekrasnih sedam dana. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 12000s 09.02.2013.

    ma daj, koja vam je to fora, a u ostalom ko su te dvije i kak bas one?, malo se spustite na zemlju!!! osvrnite se oko sebe !! šminkeraj !! dajte taj auto sirotinji na koristenje i to prikazite, a umjesto skija i zimovanja neku hranu!! Tolko o tome !!! Ne morate ih bas naslikavati i nasnimavati !!

  • nincheble 07.02.2013.

    smarate

  • chelseaMG 07.02.2013.

    još ću jednom pitati: tko su ove dvije i zašto se o njima opet piše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare