To je to što me zanima!

VIDEO Psić Tatjane Jurić upao u rijeku, bacila se u hladnu Krku

Pouka priče je da je moja Jack sad već u godinama. Ne vidi dobro i ne čuje dobro i moram je bolje paziti. Moja greška, napisala je voditeljica
Vidi originalni članak

Krka je toliko hladna da sam u jednom trenutku mislila da će ili meni ili Jackici otkazati srce, napisala je voditeljica Tatjana Jurić (40), koja je otvorila sezonu kupanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Jurić skočila u rijeku da spasi psića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Skočila je odjevena u hladnu Krku da bi spasila svoju ljubimicu Jack koja je upala u vodu. Cijelu situaciju snimila je na društvenim mrežama i to sasvim slučajno.

Izazvala je, kako se našalila, neplanirani show program, a onda i uz niz videa objasnila cijelu dramu. Psić je njuškao i upao u rijeku, a onda je skinula jaknu i uskočila. 

- Pouka priče: moja Jack je sad već u godinama. Ne vidi dobro i ne čuje dobro i moram je bolje paziti. Moja greška! - dodala je. Tisuće njezinih pratitelja poručili su joj da bi i oni napravili istu stvar i pomogli svom psu.

Mnogi se nadaju da će ubuduće imati manjih takvih nezgodnih situacija. 'You jump, I jump' (op.a. Ako ti skočiš, i ja skačem), napisala je Jurić aludirajući na frazu iz popularnog filma 'Titanic'. 

PROSLAVILA 40. ROĐENDAN I SVE NASMIJALA Tatjana Jurić: 'U sretnoj sam vezi, a godine su samo broj'

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Iskrena mala 24.02.2022.

    Sva sreća pa nema djece ...........

  • DANNYBOY_1 24.02.2022.

    ...glavno da je mob spreman za iznašanje nastale situacije...šteta što se majca još nije malo objesila...

  • bosanac1990 23.02.2022.

    auuu je grda bez smimke

Komentiraj...
Vidi sve komentare