To je to što me zanima!

VIDEO Srpska 'kraljica bakšiša' raspametila obožavatelja u publici, poklonio joj svoj Rolex

Nakon što je dobila poklon pjevačica je podigla ruku kako bi namjestila novi sat pa nastavila s nastupom, a njezin obožavatelj je s novčanicom od 100 kuna na čelu nastavio plesati uz nju
Vidi originalni članak

Popularni srpski show 'Kafansko veče' koji se emitira na OTV Valentino, već je duže vrijeme omiljena emisija velikom broju ljudi, kako u publici tako i na društvenim mrežama. Tijekom svake epizode u emisiji se pojavljuju različiti gosti, većinom zvijezde folk glazbe. Među njima je i Zorana Mićanović (18), koju su prozvali 'kraljicom bakšiša'.

POGLEDAJTE VIDEO:

@kafansko.vece Ovo se ne dešava često 😂 Ali ovo je pravi kafanac ❤️ #kafanskoveče #zoranamicanovic #rolex ♬ original sound - kafansko.vece

Na društvenim mrežama tako se nedavno proširio video sa Zoraninog nastupa, a on je prikazan u emisiji. Naime, jedan muškarac iz publike toliko je uživao u koncertu pa je pjevačici odlučio pokloniti svoj skupocjeni sat. Skinuo ga je sa svoje ruke i stavio na njezinu pa time pokazao da je zaslužila titulu 'kraljice bakšiša'.

Zorana je nakon što je dobila poklon podigla ruku kako bi namjestila novi sat pa nastavila s nastupom, a njezin obožavatelj je s novčanicom od 100 kuna na čelu nastavio plesati uz nju.

Zorana se nedavno pohvalila time da je zbog brojnih nastupa i 'debelog bakšiša' kupila stan u Beogradu prije nego što je napunila 18 godina te tako zaradila svoj novi nadimak.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • TimbTomb 31.01.2023.

    🤣🤣🤣 vise od 50€ nije vrijedan.🤣🤣🤣 Sa besplatno dostavm iz Kine

  • 31.01.2023.

    KaFanska posla .

  • 31.01.2023.

    ono kad te pjesma ponese

Komentiraj...
Vidi sve komentare