To je to što me zanima!

VIDEO Svađa još traje: Harry je samo projurio pored Brooklyna i Nicole Beckham u Los Angelesu

Princ je pratio utakmicu Davidovog Inter Miamija. Na izlasku se susreo s njegovim sinom, no brzo je prošao. Samo je kratko pogledao par bez da ih je pozdravio
Vidi originalni članak

Već se ranije govorilo o tome da se dugogodišnje prijateljstvo između Beckhamovih i kraljevskog para, princa Harryja (38) i Meghan Markle (41) prekinulo, a u videu koji se brzo širi društvenim mrežama, Harry je bez pozdrava prošao pored njihovog najstarijeg sina, Brooklyna (24) i njegove supruge Nicole Peltz (28). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sreli su se na BMO stadionu u Los Angelesu, gdje su domaćini igrali protiv Inter Miamija, kojemu je David Beckham (48) vlasnik.

Harry je, čini se, pogledao prema paru, ali nije dao do znanja da ih poznaje, a oni nisu niti pogledali u njegovu smjeru.

'SUSRET U MORU' Djevojka s Lopuda: 'Upoznala sam Beckhama, bio je opušten i pričali smo. Sviđa mu se otok'

Možda se u prolazu nisu niti primijetili, ali je susret ponovno pokrenuo glasine o svađama kraljevskog para i njihovih bliskih prijatelja. 

Prijateljstvo s Beckhamovima navodno je puklo prošlog mjeseca, nakon što je Harry navodno nazvao Davida i optužio ga da je odavao informacije o Meghan. Mediji su objavili detalje o njenom režimu ljepote, a Meghan je bila uvjerena da je Victoria izvor.

KOD DUBROVNIKA Brčkaju se, brčkaju! Beckhamovi u Hrvatskoj: David se sa sinom zabavljao na brodu pa se kupali

Možda ovo 'ignoriranje' ni ne čudi, jer Harry i Meghan nisu bili ni na vjenčanju mladog para u travnju, kao ni na predstavljanju Lionela Messija u Davidovom klubu. 

Bila u pitanju stvarna svađa ili ne, Harry je uživao u utakmici i performansu Argentinca, kao i u VIP apartmanu, po cijeni od čak devet tisuća dolara po noći, kako piše Page Six.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • post it 05.09.2023.

    Viktorija navodno odavala informacije o Megici, A Hary napadne Davida. Kakva baba....

Komentiraj...
Vidi sve komentare