To je to što me zanima!

Video u kojem Chiara Ferragni nosi prozirnu haljinu pogledalo 20 milijuna ljudi: Ovo je moćno!

Toliko me dirnulo dok si govorila o krivnji koju usađuju nama ženama da sam prolila rijeke suza. Hvala. Podigli ste poštovanje koje osjećam prema vama, a ljestvica je već bila visoko gore, poručila je korisnica Chiari
Vidi originalni članak

Napisala sam pismo u kojem sam se obratila sebi kao djevojčici i pročitala ga na televiziji u prijenosu uživo. Drago mi je da sam dotaknula toliko ljudi, napisala je modna dizajnerica Chiara Ferragni (35) u novoj objavi na društvenim mrežama i otkrila koliko je ljudi već na njenom profilu pogledalo video s festivala 'Sanremo' u Italiji. 

POGLEDAJTE VIDEO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

- Samo na Instagramu snimku je pogledalo vas 20 milijuna - dodala je Chiara, koja nije očekivala ovoliku pozornost javnosti. 

Snimka koju je objavila 9. veljače dosad ima i više od 1.2 milijuna lajkova te mnoštvo komentara korisnika društvenih mreža. 

- Toliko me dirnulo dok si govorila o krivnji koju usađuju nama ženama da sam prolila rijeke suza. Hvala. Podigli ste poštovanje koje osjećam prema vama, a ljestvica je već bila visoko gore - poručila je korisnica dizajnerici.

- Kakvo fantastično pismo; Ovo je bilo tako moćno - samo su neki od komentara. 

VELIKI USPJEH Talijanka Chiara Ferragni postaje prva Influencerica koja će potpisati vlastiti parfem

Podsjetimo, Chiara Ferragni vodila je ovogodišnji festival 'Sanremo Music Festival' u Teatru Ariston u San Remu u Italiji. Modna dizajnerica je za ovu prigodu obukla prozirnu dugu haljinu i outfitom šokirala sve jer se na prvu činilo da je došla gola. 

- Prihvatiti sebe sjajan je početak. Ne zaslužujemo misliti loše o sebi jer oduvijek smo bile i dovoljno lijepe, i pametne, i dobre. Sve smo dovoljno - rekla je Chiara na početku govora u kojem se obratila sebi kao djevojčici.

Tijekom večeri Ferragni je promijenila nekoliko haljina, a svaka od njih bila je posebna na svoj način. Voditeljica je nosila i haljinu sastavljenu od svjetlucavog kombinezona, u jednom komadu s cipelama, i prozirnog okova, a ta kreacija se zove 'kavez'.

Pojavila se i u dugoj bijeloj haljini bez rukava koja je bila ukrašena provokativnim natpisima. 

POGLEDAJTE VIDEO: KEDŽO ODGOVORIO NA OPTUŽBE O PLAGIJATU 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 10.02.2023.

    Besplatna reklama, a što je govorila...ne sjeća se nitko 😅

  • Qurcy Ban 10.02.2023.

    Samo par korekcija… dotična nije dizajnerica, već influencerica, a haljina (koju je Dior napravio posebno za nju) ima nacrtane sise… za potrebe kampanje protiv zlostavljanja ☝️

  • xOOx 10.02.2023.

    bubuljice

Komentiraj...
Vidi sve komentare