To je to što me zanima!

VIDEO Vuco nazdravio Jelusiću i savjetovao mu: Budi mangup, lider i zvijezda, ne prateći vokal

Cijela država me proziva zbog onog što sam rekao. Ja stojim iza svakog slova i šta kažem? Kamo sreće da momci duga kosa, rokeri, naprave neki uspjeh u domovini i izvan nje, započeo je Vuco, koji je popustio i čestitao Dini Jelusiću
Vidi originalni članak

Nakon što je Hrvatsku iznenadila fantastična vijest da je Dino Jelusić (29) postao novi član legendarne britanske hard rock grupe Whitesnake, mnogi su se odmah prisjetili i Siniše Vuce (50) koji je prije par godina izjavio kako će si 'odjeći penis ako Jelusić ikad postane zvijezda'.

POGLEDAJTE VIDEO: Vuco nazdravio Jelusiću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako bi pokazao što zapravo misli o tome, Vuco je u srijedu navečer objavio nekoliko storyja u kojima se izravno obraća mladom pjevaču. 

- Cijela država me proziva zbog onog što sam rekao. Ja stojim iza svakog slova i šta kažem? Kamo sreće da momci duga kosa, rokeri, naprave neki uspjeh u domovini i izvan nje. Znači, Dino, samo naprid i nemoj se zaustaviti da budeš prateći član. Budi svoj, svoje ime i neka ti David Coverdale, jedan od najvećih pjevača ikada, pomogne da isufuraš svoj projekat. Siniša Vuco ne da nema jal, ja imam ljubav i fala Bože da ideš! Samo nemoj bit prateći muzičar, budi lider, budi vokal, budi mangup, budi zvijezda. Živ mi bija - rekao je Siniša Vuco i nazdravio za Dinu. 

No, to nije to. U cijelu priču Jelusićeva uspjeha upleo se i Dražen Turina Šajeta (49) koji se na Twitter profilu našalio da je David Coverdale prvo zvao njega.

- Istina je sljedeća : David Coverdale je najprije zvao mene i ja sam mu rekao: Stari svaka čast ali da je Bijelo dugme u pitanju još, još ali Vajtsnejk ?!? Pa s vama se sprda i Vidoviti Milan… - napisao je Šajeta.

Zbog ove objave Šaju su neki korisnici kritizirali i rekli mu da je zavidan, a on se ponovno našalio u svom stilu: 

- Pa ja ko iz pič** skupim 20 ljudi na koncertu.

PRIDRUŽIO SE GLAZBENIM LEGENDAMA Nevjerojatan uspjeh! Novi član rock grupe Whitesnake je naš Dino Jelusić: I dalje ne vjerujem

Osim Šajete i Vuce, brojni hrvatski glazbenici javili su se Dini kako bi mu čestitali na velikom uspjehu. Pjevač je na Instagramu podijelio i da su ga neki od njih nazvali i na privatni broj. 

Na popisu su, među ostalima, Jacques Houdek, Massimo, Radojka Šverko i Pero Galić.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • zaladilo 29.07.2021.

    Očel sade unda ti doč radt koncrent i unas da pisluša ko vol,meni to nerazumno i ne svidljivo pored halida bešlagića i njiovi narodu razumni pjesama

  • duš man 29.07.2021.

    vuco mu je dao dobar savjet..jos jedino da objasnimo strancima zbog čega treba drzati pečenog odojka nad glavom, i kako da se Dini ne zamasti kosa....

  • superpametni 29.07.2021.

    Da će "odjeći" penis?

Komentiraj...
Vidi sve komentare