Show

Komentari 100

Nevjerojatan uspjeh! Novi član rock grupe Whitesnake je naš Dino Jelusić: I dalje ne vjerujem

Nevjerojatan uspjeh! Novi član rock grupe Whitesnake je naš Dino Jelusić: I dalje ne vjerujem

Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, napisao je Dino

Hrvatski glazbenik Dino Jelusić (29) posljednjih je godina gradio zavidnu inozemnu karijeru, nastupao na velikim pozornicama i surađivao s renomiranim bendovima, a sad je postao novi član legendarne britanske hard rock grupe Whitesnake. Ovu fantastičnu vijest grupa je objavila na njihovim službenim stranicama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako su najavili u objavi, u proljeće 2022. godine kreću na turneju s grupama Europe i Foreigner. Već imaju i raspored, ali i novog člana, Dinu Jelusića koji će s njima uputiti na turneju. 

- Apsolutno sam oduševljen što mogu pozdraviti dolazak u grupu iznimno talentiranog Dine Jelusića. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svidjeti - napisao je frontmen grupe Whitesnake, David Coverdale (69), a sve je na Facebooku komentirao i Dino koji je apsolutno oduševljen ovim pozivom: 

- Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati. I dalje mi je sve potpuno nerealno. Jedva čekam da krenem na put s ekipom i dam, kao što mi je sam veliki DC rekao, dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda. 

Podsjetimo, Dino Jelusić je na koncertu koji se upriličio na Šalati nastupio s bendom Animal Drive kao predgrupa Whitesnakeu. Njihova poveznica bio je gitarist Joel Hoekstra (50) koji s Dinom svira u Trans Siberian Orchestra

Ispod objave na stranicama Whitesnakea odmah su se pojavili komentari oduševljenih fanova. 

- Uvjeren sam da će Dino dobro mijenjati Coverdalea, on je jedan od najboljih rock/heavy vokala - napisao je obožavatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci