To je to što me zanima!

'Vidio sam u medijima da Doris ide na HRT, neću komentirati'

Kao emisija smo nepobjedivi u jutarnjem terminu. Od 1994. se nije 'rodila' emisija koja bi nas mogla pobijediti. Na početku karijere nisam mogao ni zamisliti da ću toliko raditi na HRT-u, rekao nam je voditelj
Vidi originalni članak

Gotovo 30 godina vedri duh HRT-a, voditelj i urednik Davor Meštrović (52) svako jutro pozdravlja građane Hrvatske s Prisavlja. Svima je dobro poznato lice emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Na početku karijere nisam mogao ni zamisliti da ću toliko raditi na HRT-u. Tamo je zaista ugodna radna atmosfera, tamo su vrijedni ljudi, to su odlični projekti. Da nije tako, to ne bi toliko dugo niti trajalo. Kao emisija smo nepobjedivi u jutarnjem terminu. Od 1994. se nije 'rodila' emisija koja bi nas mogla pobijediti - ispričao nam je Meštrović.

Kroz ovih 30 godina s Meštrovićem je surađivao i izmijenio se veći broj kolegica u emisiji, kojima je on kao iskusni 'stariji' voditelj bio pomoć.

- Joj, tko bi njih sve pobrojao. Sa mnom su surađivale i počele voditi emisiju Mila Horvat, Maja Uštar, Maja Fišter, Maja Ciglenečki, Zlata Muck Sušec... Ne mogu se sjetiti svih, ali svima je početak bio sa mnom - rekao je voditelj. U posljednje se vrijeme šuškalo kako će HRT-ova emisija dobiti pojačanje. Pridružuje im se Doris Pinčić Rogoznica (31), koja je napustila RTL. Međutim, Meštrović nam govori kako on ništa ne zna o tome te kako nitko nije rekao da je to sigurno. 

- Ne mogu komentirati ništa o njezinoj voditeljskoj ulozi na HRT-u. Pisalo se u medijima, vidio sam, ali nama nitko nije rekao kako je to sigurno. O tome bi naša šefica Ana Milić trebala znati nešto više. Ja stvarno ne znam ništa, stoga ne želim ništa govoriti - zaključio je.

OD 1. VELJAČE NA HRT-U Pinčić nakon šest godina odlazi s RTL-a: Prihvatila sam izazov

Inače, Doris počinje suradnju sa Zabavnim i Mozaičnim programom javnog servisa. Trenutačno je u planu voditeljski angažman u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' te vođenje projekata poput 'Dore'. 

- RTL zahvaljuje Doris Pinčić Rogoznica na ugodnoj i profesionalnoj suradnji u raznim projektima prethodnih godina. Doris želimo puno uspjeha u daljnjem profesionalnom i privatnom životu - oglasio se RTL.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • nottonightjosephine 05.02.2020.

    A di joj je duds? Zasto nema dudlice?

  • LoDudo 25.01.2020.

    Meštar je vec malo i dosadan, a najvise me zivcira njegov engleski, sav se najezim kad ga progovori. Nemoj molim te

  • buba7777 24.01.2020.

    Neka dođe, volimo ju gledati i slušati, baš smo se razveselili dok smo to pročitali! Super! Zašto ne bi prelazili sa Tv na drugu Tv, pa nisu vezani pupčanom vrpcom, gluposti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare