Obavijesti

Show

Komentari 42

'Vidio sam u medijima da Doris ide na HRT, neću komentirati'

'Vidio sam u medijima da Doris ide na HRT, neću komentirati'
7

Kao emisija smo nepobjedivi u jutarnjem terminu. Od 1994. se nije 'rodila' emisija koja bi nas mogla pobijediti. Na početku karijere nisam mogao ni zamisliti da ću toliko raditi na HRT-u, rekao nam je voditelj

VIDEO

Gotovo 30 godina vedri duh HRT-a, voditelj i urednik Davor Meštrović (52) svako jutro pozdravlja građane Hrvatske s Prisavlja. Svima je dobro poznato lice emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Na početku karijere nisam mogao ni zamisliti da ću toliko raditi na HRT-u. Tamo je zaista ugodna radna atmosfera, tamo su vrijedni ljudi, to su odlični projekti. Da nije tako, to ne bi toliko dugo niti trajalo. Kao emisija smo nepobjedivi u jutarnjem terminu. Od 1994. se nije 'rodila' emisija koja bi nas mogla pobijediti - ispričao nam je Meštrović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
PIXSELL

Kroz ovih 30 godina s Meštrovićem je surađivao i izmijenio se veći broj kolegica u emisiji, kojima je on kao iskusni 'stariji' voditelj bio pomoć.

- Joj, tko bi njih sve pobrojao. Sa mnom su surađivale i počele voditi emisiju Mila Horvat, Maja Uštar, Maja Fišter, Maja Ciglenečki, Zlata Muck Sušec... Ne mogu se sjetiti svih, ali svima je početak bio sa mnom - rekao je voditelj. U posljednje se vrijeme šuškalo kako će HRT-ova emisija dobiti pojačanje. Pridružuje im se Doris Pinčić Rogoznica (31), koja je napustila RTL. Međutim, Meštrović nam govori kako on ništa ne zna o tome te kako nitko nije rekao da je to sigurno. 

Davor Puklavec

- Ne mogu komentirati ništa o njezinoj voditeljskoj ulozi na HRT-u. Pisalo se u medijima, vidio sam, ali nama nitko nije rekao kako je to sigurno. O tome bi naša šefica Ana Milić trebala znati nešto više. Ja stvarno ne znam ništa, stoga ne želim ništa govoriti - zaključio je.

Pinčić nakon šest godina odlazi s RTL-a: Prihvatila sam izazov
Pinčić nakon šest godina odlazi s RTL-a: Prihvatila sam izazov

Inače, Doris počinje suradnju sa Zabavnim i Mozaičnim programom javnog servisa. Trenutačno je u planu voditeljski angažman u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' te vođenje projekata poput 'Dore'. 

- RTL zahvaljuje Doris Pinčić Rogoznica na ugodnoj i profesionalnoj suradnji u raznim projektima prethodnih godina. Doris želimo puno uspjeha u daljnjem profesionalnom i privatnom životu - oglasio se RTL.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:00

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život