To je to što me zanima!

Viktorija je osvojila gledatelje šarmom, a Marko vicevima...

Supruga Dina Rađe pokazala je svoje plesne sposobnosti tijekom učešća u showu 'Ples sa zvijezdama', a ovako je izgledao njezin put do velikog finala
Vidi originalni članak

Bivšu missicu, model, pjevačicu, fitness trenericu te suprugu proslavljenog košarkaša Dina Rađe (51) brojni pamte i kao pop zvijezdu 90-ih kada ju je proslavio hit 'Nema veze', a nakon devete sezone plesnog showa 'Ples sa zvijezdama' Viktoriju Đonlić Rađu (41) mnogi će pamtiti i kao vrsnu plesačicu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U prvoj emisiji Viktorija Marko Mrkić pokazali su svoje plesno umijeće uz tango. Viktorijin suprug bodrio ju je iz prvog reda. Za svoj prvi nastup osvojili su 30 bodova.

 

U drugoj epizodi Viktorija i njezin mentor izveli su jive, a žiri je za njih imao samo riječi pohvale.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ja bih ti preporučila da se malo opustiš, ali jako si talentirana. Meni je ovo bilo genijalno - komentirala je Tamara Despot Viktorijinu plesnu izvedbu, a ostatak žirija složio se s pohvalama. Njihov fantastični jive nagradili su sa 32 boda. 

Za treću po redu emisiju, ovogodišnji finalisti pripremili su pravi spektakl. Na jedan od najvećih filmskih hitova u 2018. godini 'Zvijezda je rođena', izveli su rumbu. Ipak, žiri nije bio oduševljen, komentirao je kako Viktoriji nije najbolje 'legla' rumba. Za svoj treći ples osvojili su 28 bodova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U četvrtoj emisiji, Viktorija i Marko zaplesali su engleski valcer i oduševili gledatelje i žirij. 

U petoj emisiji tema je bila put oko svijeta, a Viktorija i njezin mentor otputovali su u Moskvu. Prezentirali su cha cha cha na ruski način.i osvojili 34 boda. 

- Prepala sam se da će te ostati u okrutnosti ovih ruskih vojnika. Dobro je da ste malo cugnuli votke - našalila se Almira te priznala kako je uživala u pokretima Viktorije. 

U idućoj emisiji otplesali su strastveni ples, poznatiji kao Paso doble. Viktorija je najviše oduševljena haljinom, a žiri ih je nagradio s 32 boda. 

Đonlić Rađa i Mrkić u sedmoj emisiji zaplesali su quickstep na Balaševićevu pjesmu 'Devojka sa čardaš nogama'. Baš kao i u prethodnoj osvojili su 32 boda.

 

U liku Emme Stone i Ryana Gosling, Viktorija i Marko zaplesali su slowfox na broj iz mjuzikla 'La la Land'. Za prvu izvedbu ovaj plesni par osvojio je 35 bodova. Za drugi dio natjecanja, Viktorija i Marko odlučili su se za dinamičnu sambu, a otkrili su kako su pripreme bile uzbudljive i zanimljive. 

U desetoj emisiji Marko i Viktorija oduševili su valcerom kojeg su plesali na pjesmu Olivera Dragojevića 'Dva put san umra'. Dobili su 35 bodova.U drugom dijelu pokazali su da su usavršiti korake i koreografiju iz jazz dancea i osvojili 40 bodova. 

U polufinalnoj emisiji Viktorija i Marko plesali su jive s Damirom Horvatinčićem. Za to su dobili desetku i tri devetke od žirija. Kasnije su udvoje zaplesali tango.

POGLEDAJTE VIDEO S FINALISTOM IVANOM ŠARIĆEM:

POGLEDAJTE VIDEO S FINALISTIMA SLAVKOM SOBINOM I GABRIELOM PILIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 4

  • pomet22 02.06.2019.

    Učešća? Misliš sudjelovanja?

  • marinahodak1@gmail.com 02.06.2019.

    Namjestaljka😀😀😀😀 ma ne ....nebi se oni spustali na taj nivo😄😄😄😄

  • arwenn 02.06.2019.

    Sobin do pobjede

Komentiraj...
Vidi sve komentare