To je to što me zanima!

Viktorija Rađa je pozirala bez šminke: 'Ništa kontra Hajduka'

Viktorijin suprug Dino Rađa (51) nedavno je postao osmi europski i treći hrvatski košarkaš, koji je dobio najveću moguću počast u košarkaškom svijetu...
Vidi originalni članak

Bivša Miss Dalmacije i bivša druga pratilja Miss Hrvatske Viktorija Rađa (41) pohvalila se da je Hajduk njezin omiljeni nogometni klub, te je pozirala ispred grafita na kojem je grb kluba iz Splita. 

Nekadašnja manekenka je pokazala lice bez šminke i istaknula koliko voli grad podno Marjana. Iako se s obitelji u kolovozu preselila u Zagreb, Split joj je svakodnevno u mislima.

Podsjetimo, njezin suprug Dino Rađa (51) nedavno je postao osmi europski i treći hrvatski košarkaš, koji je dobio najveću moguću počast u košarkaškom svijetu. Primljen je primljen u ugledni Hall of Fame, gdje mu je odano priznanje. 

LJUBAVNA PRIČA Rađa je rasplakao obitelj: 'Viki, zbog tebe sam bolji čovjek...'

Na svečanoj ceremoniji imao je govor u kojem nije izostavio svoju najvjerniju podršku: sinove Duju (21), Roka (14) i Niku (10) i suprugu.

- Najviše hvala mojoj obitelji, zbog mene su propatili mnogo. Nikad nisam bio kod kuće, čak i kad jesam, nije lako bili živjeti sa mnom. Bio sam fokusiran samo na košarku i nisam imao puno vremena za sve ostalo. Moja mama sad negdje pleše presretna što me vidi tu, otac kod kuće nazdravlja - pričao je Rađa sa suzama u očima.

OVO JE ŽIVI UŽAS: Zastrašujuća istinita priča iza filma The Nun!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Dustov 10.10.2018.

    Svejedno zgodna zena bas.

  • japanokinez 09.10.2018.

    Rugoba je čini mi se neki lik iz serije lud zbunjen normalan ili neki albanski političar?

  • 09.10.2018.

    Stvarno je istina da šminka čini čudesa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare