To je to što me zanima!

Viktorija Rađa objavila fotke s dance zvijezdom koja se nije desetljećima pojavila u javnosti

Glazbenik je surađivao je s mnogim domaćim glazbenicima dance scene poput Ivane Banfić, Vanne i Nine Badrić, a onda se povukao iz javnosti i odselio iz Zagreba
Vidi originalni članak

Bivša misica Viktorija Rađa (44) iz arhive je izvukla fotografije na kojima je pozirala s Ilanom Kabiljom, sinom poznatog skladatelja Alfija Kabilja. Ilan je 90-ih žario domaćom dance scenom, a njegovi hitovi dominirali su svim radijskim postajama. Surađivao je s mnogim glazbenicima poput Ivane Banfić, Vanne i Nine Badrić

Na vrhuncu slave povukao se iz javnosti i preselio se u Beč s djecom i suprugom Anom, manekenkom koja se pojavila u spotu grupe Electro Team 'Sve bih dala da znam'.

NAKON PREKIDA SE PRITAJIO Pop zvijezda raznježila fanove starom božićnom fotkom: Biste li ga prepoznali kao dječaka?

Viktorija je 1995. godine bila prva pratilja Miss Hrvatske, a kao srednjoškolka pojavila se u videospotu splitskog glazbenika Duška Mucala. 

Sada je u braku s proslavljenim košarkašem Dinom Rađom, zajedno imaju dvoje djece, sina Roka koje se rodio 2003. godine i sina Niku kojeg su dobili 2008. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Apsurdistanska mafija 30.12.2021.

    Najvjerojatnije je bio u samoizolaciji još od pojave prve ptičje gripe , onda se zaredala svinjska , pa Korona i njezini sojevi !

  • banmla 30.12.2021.

    Jako važno

Komentiraj...
Vidi sve komentare