Show

Komentari 0

Pop zvijezda raznježila fanove starom božićnom fotkom: Biste li ga prepoznali kao dječaka?

Pop zvijezda raznježila fanove starom božićnom fotkom: Biste li ga prepoznali kao dječaka?

Obožavatelji su u komentarima čestitali blagdane pjevaču, a mnogi su primijetili koliko se dječak s fotografije i nije toliko promijenio pa su mu uputili brojne komplimente

Nakon što je ljubavi između Camile Cabello (24) i Shawna Mendesa (23) došao kraj, poznati pjevač se povukao iz javnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, njegovi brojni pratitelji na društvenoj mreži Instagram primijetili su kako su njegove objave sve rjeđe, a onda ih je prilikom blagdana iznenadio objavom.

Shawn je objavio fotografiju iz djetinjstva. Oko njega se nalazi mnoštvo poklona, a veseli dječak ih otvara. U pozadini je i okićeni bor.

- Sretan Božić od malenog mene - napisao je pjevač u opis ispod fotografije koja je u svega nekoliko sati prikupila preko 2 milijuna lajkova. 

Obožavatelji su u komentarima čestitali blagdane njihovom najdražem pjevaču, a mnogi su primijetili koliko se dječak s fotografije i nije toliko promijenio pa su mu uputili brojne komplimente.

'Oduvijek si bio presladak' , 'Ajme, koliko si samo sladak', 'Ne mogu podnijeti koliko si sladak, umrijet ću' - samo su neki od komentara koji su se našli ispod fotografije malenog Shawna.

Prisjetimo se, zvjezdani par nedavno je svojim pratiteljima priopćio vijest kako je njihovoj vezi došao kraj.

- Hej ekipa, odlučili smo prekinuti svoju romantičnu vezu, ali naša međusobna ljubav je jača no ikad - napisali su ranije na svojim Insta Storyjima bivši ljubavnici. Objasnili su tada i da su vezi započeli kao najbolji prijatelji te da to planiraju i ostati.

Najčitaniji članci