To je to što me zanima!

Viktorija Rađa objavila fotke sa slavnom glumačkom ekipom, a pratitelji ne kriju ljubomoru

Viktorija i Dino dobri su prijatelji hrvatskog glumca Luke Peroša, koji u 'La Casa de Papel' glumi  Marseillea. Kao njegova podrška na premijeri dobili su priliku i upoznati ostatak poznate glumačke postave
Vidi originalni članak

Supruga Dine Rađe, Viktorija objavila je na Instagramu niz fotografija s putovanja iz Madrida. Naime, poznati supružnici ondje su bili na premijeri popularne serije La Casa de Papel (Money Heist). 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Atraktivna Viktorija Rađa na fotkama je pozirala s glumcima iz serije.

- Sinoć smo tako posjetili Tokyo, Berlin, Helsinki, Marseille, Rio, Denver, Moscow, Bogotu, Stockholm, Lisabon. Koje putovanje. Vrlo cool gradovi. Pogotovo Tokyo - napisala je Viktorija ispod fotografije na Instagramu osvrćući se na imena glumaca u seriji. 

Inače, Viktorija i Dino dobri su prijatelji hrvatskog glumca Luke Peroša, koji u La Casa de Papel glumi  Marseillea. Kao njegova podrška na premijeri dobili su priliku i upoznati ostatak poznate glumačke postave te se družiti s njima. 

U komentarima ispod objave Viktoriji su se javili brojni prijatelji i obožavatelji. Među njima su i Marijana Batinić, Ana Gruica, Antonija Blaće. 

- Bezveze - napisala joj je voditeljica Marijana uz emotikon koji plače od smijeha. 

POHVALIO SE NA INSTAGRAMU Dino Rađa se u Barceloni družio sa zvijezdom hit serije 'La Casa de Papel' i Tarikom Filipovićem

- Ljubomorna sam; Želim i ja; Predivni ste - pisali su joj ostali poručujući da joj zavide na upoznavanju omiljenih likova. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 02.12.2021.

    ljuboMora..ovi će dobiti moru zbog ovog Ljube..nije to lako..

  • Libinje 02.12.2021.

    Pratitelji ljubomorniiiiiiiiiiiiiiiiii , 🤕 pa kako i ne bi bili , nije to mali uspjeh u životu  .

  • MilanMacimudan 02.12.2021.

    I Radja ima fotke s Grasom niko nije ljubomoran..

Komentiraj...
Vidi sve komentare