Show

Komentari 4

Viktorija Rađa objavila fotke sa slavnom glumačkom ekipom, a pratitelji ne kriju ljubomoru

Viktorija Rađa objavila fotke sa slavnom glumačkom ekipom, a pratitelji ne kriju ljubomoru

Viktorija i Dino dobri su prijatelji hrvatskog glumca Luke Peroša, koji u 'La Casa de Papel' glumi  Marseillea. Kao njegova podrška na premijeri dobili su priliku i upoznati ostatak poznate glumačke postave

Supruga Dine Rađe, Viktorija objavila je na Instagramu niz fotografija s putovanja iz Madrida. Naime, poznati supružnici ondje su bili na premijeri popularne serije La Casa de Papel (Money Heist). 

POGLEDAJTE VIDEO 

Atraktivna Viktorija Rađa na fotkama je pozirala s glumcima iz serije.

- Sinoć smo tako posjetili Tokyo, Berlin, Helsinki, Marseille, Rio, Denver, Moscow, Bogotu, Stockholm, Lisabon. Koje putovanje. Vrlo cool gradovi. Pogotovo Tokyo - napisala je Viktorija ispod fotografije na Instagramu osvrćući se na imena glumaca u seriji. 

Inače, Viktorija i Dino dobri su prijatelji hrvatskog glumca Luke Peroša, koji u La Casa de Papel glumi  Marseillea. Kao njegova podrška na premijeri dobili su priliku i upoznati ostatak poznate glumačke postave te se družiti s njima. 

U komentarima ispod objave Viktoriji su se javili brojni prijatelji i obožavatelji. Među njima su i Marijana Batinić, Ana Gruica, Antonija Blaće. 

- Bezveze - napisala joj je voditeljica Marijana uz emotikon koji plače od smijeha. 

- Ljubomorna sam; Želim i ja; Predivni ste - pisali su joj ostali poručujući da joj zavide na upoznavanju omiljenih likova. 

Najčitaniji članci