To je to što me zanima!

Vilibald Kovač prije finala HTZ-a završio u bolnici...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kim Verson (16) uoči finala 'Hrvatska traži zvijezdu' ima malu tremu, a Vilibalda Kovača (19) muči prehlada pa je dobio vitaminsku injekciju
Vidi originalni članak

Iako im nedostaju bivši kandidati, Vilibald Kovač (19) i Kim Verson (16) kažu da im nije dosadno u kući u kojoj su živjeli tri mjeseca. Finalisti RTL-ova showa “Hrvatska traži zvijezdu” stalno su na probama, a slobodno vrijeme krate razgovorima.
- Zabavljamo se, gledamo televiziju, čavrljamo o svemu i svačemu i vrijeme nam naprosto proleti - rekla je Kim Verson (16). Učenica 2. razreda srednje prirodoslovne škole kaže da nije očekivala ulazak u finale. Sretna je i nema tremu jer ju u publiici bodre obitelj, rodbina i prijatelji.
- Nemam poseban ritual prije izlaska na pozornicu. Uvijek nastojim misliti pozitivno, duboko udahnem i znam da će sve biti u redu - rekla je skromna djevojka iz Nove Gradiške. Drugi finalist Vilibald Kovač brine se zbog završne emisije jer se nekoliko dana prije snimanja prehladio. Zaboljelo ga je grlo pa je morao propustiti neke probe, a produkcijska ekipa odvela ga je liječniku u bolnicu na vitaminsku injekciju.
- Cijeli tjedan smo vježbali i pripremali duet. Zbog prehlade sam se morao više odmarati, ali nadam se da će mi obožavatelji dati snage da pjesme otpjevam najbolje što mogu - rekao je mladi Koprivničanin. Finalisti na Facebooku imaju nekoliko grupa. Kim je u jednoj skupila više od 13.000 obožavatelja, a 8000 ih želi da Vilibald bude nova hrvatska zvijezda. U grupi “Idu dvije zvijezde ulicom jedan Zoran Mišić a drugi Vilibald Kovač” uspoređuju ga s lanjskim finalistom.

'KEMIJA IZMEĐU ANĐE I MENE NIJE BAŠ NAJBOLJA'
Član žirija Tony Cetinski (40) u intervjuu za časopis Gloriju rekao je da Anđa Marić (33) i on nisu kompatibilni koliko bi htjeli biti, no trude se profesionalno obavljati posao. Pjevač je dodao da se ne obožavaju jer nikad nisu osjetili super kemiju. Tony je za Anđu svojedobno kazao da je neuravnotežena i da previše blebeće.

FINALISTI SU ŽIVJELI ZAJEDNO, NO KOLIKO DOBRO SE POZNAJU?


>>>KIM O VILIBALDU:
- Najdraži bend mu je Metallica. Silno se veselio koncertu u Zagrebu. TOČNO
- Najdraža boja mu je crna, a mogla bi biti i zelena. TOČNO
- Ne mogu se sjetiti gdje Vilibald radi. (TOČAN ODGOVOR JE U AUTOPRAONICI)

>>>VILIBALD O KIM:
- Mislim da bi joj najveći porok mogla biti čokolada. (TOČAN ODGOVOR JE ŠPAGETI BOLONJEZ)
- Najdraža pjevačica joj je Celine Dion. Sve njene pjesme uvijek otpjeva bez pogreške. (TOČNO)
- Siguran sam da pohađa glazbenu školu i želi biti kozmetičarka. (TOČNO)

Idi na 24sata

Komentari 22

  • chuperak 04.06.2010.

    kao prvo Mišo je pjevao onda kada je konkurencija bila puno manja i nije se samo tako preko noci moglo postat pjevač..drugo: meni Miso nikad nije imao glas, i ne volim njegovo kreveljene, i kao sto je vec netko gore rekao,on samo mase rukama a publika pjeva.... i da s kojim on pravom pljuje po nekome,sto on nije radio ,zasto je on pjevao?trece:mnogi ljudi rade normalne poslove i hobij im je pjevanje pod tusem ili pred prijateljima uz vatru...

  • mali zorro 04.06.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • ana_mala 04.06.2010.

    trrššš, svaki petak isti naslov: kandidat završio u bolnici... panika bez razloga

Komentiraj...
Vidi sve komentare