To je to što me zanima!

Vinko Ćemeraš s bendom Talvi Tuuli zapjevao je pokraj rijeke

Bilo je desetak dogovorenih svirki od ožujka do lipnja, ali kako je sve otkazano meni, tako je i drugima. Ne zamaram se s tim, možda će biti svirke posjećenije poslije ovoga, rekao nam je nedavno pjevač
Vidi originalni članak

Tijekom pandemije korona virusa, hrvatski glazbenici nesebično su svirali, pjevali i stvarali za nas iz svojih domova. Iako je glazbena industrija jedna od najpogođenijih ovom pandemijom, glazbenici su zadržali vedar duh i motivaciju da nam uljepšaju dane svojom glazbom. 47 izvođača u projektu #OdSobeDoSobe 'ugostilo' nas je u svojim domovima.

POGLEDAJTE VIDEO: Petra Roško oduševila žiri i publiku 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Projekt sada dobiva miris soli i mora, zvuk galebova i cvrčaka te seli na otvoreno uz novi, prilagođeni naziv - #OdGradaDoGrada! Hrvatski glazbenici časte nas u najnovijem izdanju svojim mini koncertima, u najljepšim hrvatskim gradovima, na najljepšim obalama i otocima.

Pobjednik treće sezone glazbenog showa 'The Voice', Vinko Ćemeraš (25), u kojem mu je mentor bio Davor Gobac (56), nedavno je izbacio svoj prvi autorski singl 'Samo da ti si tu'. Upravo tu pjesmu izveo je s bendom Talvi Tuuli za projekt #OdGradaDoGrada. Vinko i bend odabrali su skriveno mjesto kraj rijeke i na taj način dodatno naglasili emotivnost pjesme. 

U ovoj ljetnoj verziji projekta koji je započeo kao #OdSobeDoSobe za vrijeme karantene, pa prerastao u #OdGradaDoGrada pjevali su CAMBI, zatim Alen Đuras i Antonia Dora, a sada je na red došao i Vinko. Prije nekoliko tjedana čuli smo se s mlađahnim pjevačem pa nam je pojasnio da je imao zakazane nastupe, koji su zbog korone otkazani.

-  U budućnosti u životu i u glazbi ne priželjkuje ništa, kaže. 

- Ne priželjkujem ništa, nadam se zdravlju i miru u glavi (smijeh) - poručio je. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare