To je to što me zanima!

Vinko Ćemeraš samo za Cafe kao Leonard Cohen: 'On mi je jedan od najboljih glazbenika'

U PETAK NA SVIM KIOSCIMA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama
Vidi originalni članak

Kačket na glavi, "kofer" s gitarom u ruci. Slika je to Vinka Ćemeraša, s kojim smo se našli u zagrebačkom kafiću Zrinski. U kutu pozornica, a na zidu fotografije poznatih muzičara, glumaca, sportaša... Gazda je zaljubljenik u glazbu, često su ondje svirke, idealno je to mjesto za fotografiranje Vinka kao Leonarda Cohena.

GLUMICA, PJEVAČICA, VODITELJICA... Znaš li tko sam? Od baleta i glazbe do curenja seks-snimki...

- On mi je među pet najboljih glazbenika - govori nam mladi Vinko, koji je osvojio drugo mjesto na ovogodišnjoj Dori.

U velikom intervjuu samo za Cafe ispričao nam je sve o novom albumu koji trenutačno snima, zašto je odustao od nogometne karijere i odakle on na gradilištu. Na male ekrane vraća se show “Zvijezde pjevaju”, osam novih parova naći će se u glazbenoj areni, a u vremeplovu smo se prisjetili Smiljke Bencet Jagarić, popularne Regice iz legendarnih “Gruntovčana”, koja nas je napustila prije godinu dana.

ŠOKIRALA ODLASKOM Znaš li tko sam? Za školu učila na autobusnim stanicama, a na vrhuncu slave samo je 'nestala'

Donosimo i najdetaljniji TV program i vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu, koji potražite u petak uz 24sata. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare