To je to što me zanima!

Vinko kupio prsten, a Andre je priznao Sonji da postoji druga

LJUBAV JE NA SELU Adrenalinska zabava, bajkoviti muzeji, podvodne aktivnosti te na kraju iskreni razgovori, napravit će pomutnju među odabranim partnerima farmera
Vidi originalni članak

Farmeri su svoje odabrane srodne duše odveli na izlete, a svatko je na svoj način svome partneru, ili partnerici, pokazao da mu je stalo i da su ih s razlogom odabrali da ostanu s njima na njihovim seoskim imanjima.

Adrenalinska zabava, bajkoviti muzeji, podvodne aktivnosti te na kraju iskreni razgovori, napravit će pomutnju među odabranim partnerima farmera.

Andre će priznati Sonji da u njegovu životu postoji druga osoba, a Nikolina će mlađem bratu Koprivnjaku, Danijelu, iskreno reći vidi li se u budućnosti u Baranji.

Za to vrijeme, vuk samotnjak, Vinko, skovat će romantični plan za svoju Mariju, koja neće znati što ju je snašlo kada u košari punoj voća pronađe malenu, elegantnu kutijicu u kojoj stoji prsten.

Hoće li Vinko u svojem usamljenom 'brlogu' konačno dobiti družicu, ne preostaje nego vidjeti u 20 sati na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Marlyn2 25.10.2017.

    Jos mi je od svih najnormalnija ona crna Marija od Zorana dok Marina ima nekakav iritantan glas i previse prica. A Marija od Vinka uopce ne djeluje iskreno... Sve u svemu...nezanimljivo.

  • medeki 24.10.2017.

    Sonja je primjer cure koja misli da je izgled u životu i ljubavi najvažniji. Takve cure nikad nisu opuštene, i samim time muškarcu postanu nezanimljive. To se vidjelo i ovdje, žena se brine kakva će joj frizura biti dok roni, mislim da je gledala gdje ima žepić za šminku da to popravi dolje pod vodom. Žene drage, ništa nas ne privlači kao samopouzdanje i opušten i zabavan duh neke žene. Šminka nam samo smeta!

  • pješčani sat 24.10.2017.

    Andre osramotio si se do dna.Jedan pubertetlija bi se bolje ponio nego ti!Sonja želim ti mnogo sreće i da pronađeš osobu koja će te voljeti i cijeniti takvu kakva jesi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare