To je to što me zanima!

Violina smrt zbiližila je Auroru i Alessandra koji ju je zaprosio

Najbjesnije i najnegativnije reakcije su Edoardove koji pod svaku cijenu želi spriječiti vjenčanje. On pritišće Veronicu da zavede Alessandra. Veronicina majka pobjesni
Vidi originalni članak

Violina smrt ponovno je zbiližila Auroru i Alessandra. Nakon pogreba Alessandro zaprosi Auroru i ona presretna pristane. Čini se da su sada sve njihove nesuglasice kilometrima daleko i da će se njihovi snovi napokon ostvariti.

Međutim, ne prihvaćaju svi dobro vijest o njihovu vjenčanju. Najbjesnije i najnegativnije reakcije su, naravno, Edoardove koji pod svaku cijenu želi spriječiti vjenčanje. On pritišće Veronicu da zavede Alessandra. Začudo, i žena s tavana – Veronicina majka – pobjesni na kćer kada čuje vijest o skorašnjem vjenčanju te joj mračno. Ubrzo nakon toga Ottavia (Paola Pitagora) doživi nesreću. Na povratku s imanja Monforte, kamo je otišla urgirati kod Livije da odustanu od tužbe, primijeti da je netko prati – tajanstveni lik u crnome plaštu. Prestravljena pokušava pobjeći. Ostaje bez daha i doživi srčani udar.

Ottavia je u komi u bolnici. Vijest je težak udarac za Auroru i njezine sestre. Kad im liječnik kaže da je srčani udar uzrokovan napadom, Aurora odmah optuži Monforteove. U žestokoj svađi Aurora pljusne Liviju. Alessandro to više ne može trpjeti. Par se strahovito posvađa i Alessandro odluči provesti noć izvan Primalucea. Sada se njihovi snovi o vjenčanju čine jako dalekima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare