To je to što me zanima!

Više nije tajna: Barbara Kolar otkrila gdje nastavlja karijeru

Vrijeme promjene. Volim svoj posao, naglasila je Barbara u objavi kojom je pratiteljima dala do znanja da je, nakon prestanka rada na Anteni Zagreb, našla novi posao
Vidi originalni članak

Voditeljica Barbara Kolar (50) početkom mjeseca otkrila je kako nakon 12 godina više neće raditi na radiju Antena Zagreb. 

POGLEDAJTE VIDEO: Barbara Kolar se stanjila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nije nikakav specijalan razlog. Ono što sam mislila, kad sam bila mlađa da ću svakih pet do 10 godina promijeniti posao koji radim i mjesto na kojem živim. Ali osim što sam završila jedan fakultet i cijeli život se bavim nečim drugim, nisam baš u životu napravila nešto puno promjena. No, mislim da je nakon 12 godina, sukladno s tim što je Antena krenula u neki 'rebranding' okrenut puno mlađoj publici, sam našla shodno da možda isto i ja malo promijenim nekako eter - rekla je tada Barbara. 

Nedugo nakon prestanka rada na Anteni, Barbara se na društvenim mrežama pohvalila kako je pronašla novi posao.

- Eto, nije više tajna - od ponedjeljka se slušamo na Gold FM-u radnim danom od 9 do 13! 94,9 MHz - napisala je Kolar. Mnogi pratitelji zaželjeli su joj puno sreće na novom radnom mjestu. 

Na fotografiji joj je objavila piše kako se njezina emisija zove 'Barbara i legendarni hitovi'.

- Vrijeme promjene. Volim svoj posao - naglasila je Barbara u objavi. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • exclamation mark 29.11.2020.

    Oldie station 😄 sljedeći korak može biti samo Penzija fm 😄

  • 27.11.2020.

    Gold, dosadan radio za popizdit. Mogu na prste jedne ruke nabrojati koje oni stare hitove puštaju. Nemaju pojma po tom pitanju. (Antenu nisam nikad ni slušala).

  • LevijatanZg 27.11.2020.

    Sreća pa ne slušam taj radio

Komentiraj...
Vidi sve komentare