To je to što me zanima!

Više ništa ne skriva: Gola Kim u GQ-u se valja po plahtama

Starleta je prije mjesec dana pozirala za britansko izdanje uglednog časopisa, a sada je s obožavateljima odlučila podijeliti i 'fotke' koje gotovo ništa ne sakrivaju
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (33) za britansko izdanje časopisa GQ pozirala je prije mjesec dana, a sada je 'fotke' odlučila podijeliti i sa obožavateljima na Instagramu. 

Već je podijelila fotografiju na kojoj su pogled na njeno golo tijelo blokirale cipele, ali sada je više ništa ne pokriva. Svu raskoš svojih oblina pokazala je dok se gola valjala po krevetu među svilenim plahtama.

Starleta se pohvalila i da je suprug Kanye (37) još lud za njenim tijelom. Objavila je 'fotku' na kojoj silaze niz stepenice, a West ju je uhvatio za guzu.

Časopis za koji se Kim skinula proglasio ju je i ženom godine, a priznanje je preuzela početkom mjeseca, uoči objave izdanja čiju naslovnicu krasi svojom pozamašnom stražnjicom. Kim je jedna od žrtava kojoj su hakeri upali u račun i ukrali te objavili golišave fotografije, ali i ona sama često objavljuje 'fotke' na kojima je oskudno odjevena.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • JaOzi 20.10.2014.

    hobit i tacka

  • duran nenad 30.09.2014.

    i ja danas uhvatih svoju zenu za guzu ali mi nesto internet steka pa ne mogu objavit. koja katastrofa

  • _petra_ 29.09.2014.

    preveliko dupe na te kratke noge

Komentiraj...
Vidi sve komentare