To je to što me zanima!

Više nisu petorka: 'Spajsice' moraju na turneju bez Victorije

Victoria Beckham više ne želi nastupati s članicama iz bivšeg benda Spice Girls. Ne želi na turneju s njima sljedeće godine jer joj je primarni cilj obitelj i dizajniranje
Vidi originalni članak

Dizajnerica i supruga nogometaša Davida Beckhama s članicama nekadašnje popularne ženske grupe 'Spice Girls' ne planira odlazak na turneju sljedeće godine. Australski radijski domaćin otkrio je da djevojke planiraju odlazak na turneju 'Down Under' 2014. godine tvrdeći da će i Victoria Beckham (38) nastupati s njima. No, glasnogovornica majke četvero djece demantirala je takve navode.

- Victoria nema planove za odlazak na turneju grupe Spice Girls 2014. godine. Njezin primarni cilj u budućnosti je usmjeren na obitelj i modni biznis - otkrila je glasnogovornica.

Njezina odustnost neće utjecati na planove Geri Halliwell (40), Mel B (37), Mel C (38) i Emme Bunton (36) koje se pripremaju za nastupe. Djevojke tek trebaju odlučiti tko će preuzeti Victorijine dužnosti, pišu britanski mediji. 

Grupa 'The Spice Girls' osnovana je 1994. godine, a raspala se 2001. nakon čega su neke od njih ostvarile solo karijere. Djevojke su se ponovno zbližile tijekom nedavne premijere mjuzikla 'Viva Forever' koji je ime dobio po pjesmi benda.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ParadiseLost 01.03.2013.

    e vidis da dodu blizu isla bih al bez nje hm nekako mi se ne ide uvijek mi je bila naj od svih njih, a duznosti njene i nisu neke, nije puno pjevala skoro nis bolje receno, a ima i pravo zasto se zbvt s tim kad love ima,ove ocito sve potrosile pa bi sad turneju radile :)

  • chelseaMG 28.02.2013.

    izgleda da je victoria postala prevelka zvijezda za njih.

  • z11 28.02.2013.

    victorijin osmijeh me asocira na ljude bez zubi

Komentiraj...
Vidi sve komentare