To je to što me zanima!

Skoro 20 tisuća ljudi otvorilo je peti Sea Star Festival: Večeras se u Umag vraćaju The Prodigy

Grupa Prodigy već je stigla u Umag, a bend koji je predvodio prvi Sea Star dolazi na mjesto rođenja festivala 6 godina kasnije
Vidi originalni članak

Snagom više od 19.000 posjetitelja u petak je pokrenut jubilarni peti Sea Star. Događaj kojim se lansira nova turistička i festivalska sezona nadmašio je prošlogodišnje brojke posjete prve večeri, nošen inspiriranim nastupima internacionalnih i regionalnih superstarova predvođenih spektakularnim Robinom Schulzom, zatim Mahmutom Orhanom, Senidom, Hiljsonom Mandelom, Dariom Kolosovom, Etappom Kyleom, Markom Nastićem i Dejanom Milićevićem.

TEŽAK PUT DO USPJEHA Hiljson Mandela za 24sata: Sve dugujem trapu. Spavao sam u garaži, a sad se nalazim na vrhu

Koliko su sjajan mamac za publiku pokazali su i Nika Turković, omiljeni slovenski rokeri Joker Out, kao i techno heroji koji su furiozno zatvorili program Nautilus Arene Dj Jock i Shipe.

Superiorna produkcija, jedna od najkvalitetnijih na Jadranu nosila je svih desetak festivalskih pozornica i zona, a u svojoj punoj snazi pokazat će se večeras kad najtraženija svjetska turneja konačno stiže u Hrvatsku. Na Tesla Main Stage u laguni Stella Maris svom snagom će se srušiti mitski electro punkeri The Prodigy u večeri koja bi mogla oboriti rekorde.

Grupa Prodigy već je stigla u Umag, što je na njihovom Instagramu potvrdio i vođa benda Liam Howlett pozirajući ispred jednom od umaških grafita. Bend koji je predvodio prvi Sea Star vraća se na mjesto rođenja festivala 6 godina kasnije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare