To je to što me zanima!

Više od prijateljstva? Shawn Mendes (26) ljubi 25 godina stariju 'doktoricu slavnih'

Američki pjevač Shawn Mendes nedavno je 'uhvaćen' kako s poznatom kiropraktičarkom i liječnicom Jocelyne Mirandom ulazi u svoju kuću
Vidi originalni članak

Američki pjevač Shawn Mendes (24) snimljen je s poznatom liječnicom Jocelyne Mirandom (51) i to na ulazu svoje kuće u zapadnom Hollywoodu. Već se dugo nagađa da su u ljubavnoj vezi, a ove fotografije samo dodatno potiču glasine.

Par je zajedno stigao u kuću pjevača, a brojni strani mediji nagađaju kako je Jocelyne donijela stvari za prespavati kod Shawna.

PROMIJENIO IZGLED Shawn Mendes se ošišao pa rastužio obožavateljice: Zašto si ovo napravio? Ljepši si bio prije
Glasine oko njih dvoje započele su u lipnju prošle godine kada su snimljeni na ručku, a ona je godinama bila kiropraktičar i liječnica na turnejama, koncertima i nastupima pjevača. Bez obzira na to što su često viđeni zajedno, vezu nisu potvrdili. 

Jocelyne je zbog svoje specijalizacije u biomehanici i biodinamici veoma poznata među američkim pjevačima, glumcima i sportašima, a njene su medicinske usluge koristili Justin i Hailey Bieber, Kendall Jenner, Justin Timberlake, Omar Apollo, Blake Griffin i mnogi drugi.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • japanokinezjapano 18.01.2023.

    Super, dok traje traje, dobro njemu, dobro njoj.

  • Nameless 18.01.2023.

    Neka neka, to mu je "old kex toy" nešto kao svojevremeno Ashton Kutcher & Demi Moore. Dok ide, ide...

  • NijeRuža 18.01.2023.

    Šta fali?

Komentiraj...
Vidi sve komentare