To je to što me zanima!

Višnjić: Gregurević i ja smo se nezaboravno družili. Tužan dan

Ivo je bio uvijek omiljeno lice i među kolegama i među publikom, komentirao je Goran Višnjić. On i Gregurević zadnje su snimali ratnu dramu 'General' Antuna Vrdoljaka
Vidi originalni članak

Glumac Goran Višnjić (46) oprostio se od kolege Ive Gregurevića zajedničkom fotografijom iz 2002. s filmskog seta. Na njoj dvojac pozira s kolegama Goranom Navojcem (48), Sašom Bunetom (47) i Adamom Končićem (41), a sudeći po kostimima, snimao se film 'Duga mračna noć'. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Otišao nam je Ivo... jedna divna predstava i nezaboravna druženja kroz godine, dva meni naročito draga filma i sjajne uloge.
Uvijek omiljeno lice i među kolegama i među publikom. Tužan dan moj Ivo! Počivao u miru Božjem - komentirao je Višnjić uz fotografiju.

On i Gregurević zadnje su snimali ratnu dramu 'General' Antuna Vrdoljaka (87) za koju je najavljeno kako će u kina doći početkom ove zime. 

- Tužan sam kad sad gledam Ivine scene u 'Generalu'. Teško je to u ovim trenucima montirat - rekao nam je Vrdoljak. Redatelj završava film o životu Ante Gotovine. U montaži je, kaže, cijele dane, a ovih dana posebno mu je teško zbog gubitka prijatelja. 

FELJTON: MOJ ŽIVOT S IVOM Mlikota i Ivo bili su prijatelji 25 godina: Prerano me napustio...

- Što ti je sudbina! Počeo je i završio u mojim filmovima. A nije još trebao otići. Mlad čovjek, 21 godinu mlađi od mene - komentirao je redatelj. Zajedno su surađivali na filmovima 'Mećava', 'Kiklop' 'Duga mračna noć'

- Strašno je to. Šok! Ivo je istovremeno 1977. snimao 'Ne naginji se van' redatelja Bogdana Žižića (84) i moju 'Mećavu'. Već tada je bio odličan glumac. Pamtit ću kao izuzetnog profesionalca, velikana koji je igrao u gotovo svim mojim filmovima i serijama - objasnio je Antun. Naglasio je kako Ivi ništa nije bilo teško odraditi, a da je svakom liku pristupio jednako profesionalno.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Foorza051 04.01.2019.

    Stvarno moras biti idoot da tako nesto napises....

  • 04.01.2019.

    Koga boli kurac

  • Lun@777 04.01.2019.

    "Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda! Pusti da cijelog tebe prođe blaga svjetlost zvijezda! Da ni za čim ne žališ kad se budeš zadnjim pogledima rastajao od zvijezda! Na svom koncu mjesto u prah prijeđi sav u zvijezde." Eto prelijepih stihova Ante Šimića, tako prigodnih za odlazak Ive Gregurevića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare